Loading...
Snemanje poslovnih videov 2018-04-27T15:23:17+00:00

SNEMANJE POSLOVNIH (KORPORATIVNIH) VIDEOV

Od vseh medijev ima film ali video največjo vizualno moč. Noben drug medij ni niti približno tako učinkovit pri združevanju prepričljivih racionalnih in logičnih argumentov z močnim čustvenim odzivom. Z visoko kvalitetno produkcijo in čudovitimi inovativnimi grafičnimi rešitvami, spremenimo poslovni film iz nezanimivih informacij s premikajočimi slikami v dinamično in zanimivo video zgodbo, ki postane zelo učinkovito marketinško orodje.

Izdelujemo poslovne filme za izdelke, znamke, storitve in ideje, ki ustvarjajo zavedanje in željo po nakupu. Naš uspeh prihaja iz združevanja kreativnosti in kvalitete z resnično vrednostjo in zanesljivostjo.

Z našimi strankami tesno sodelujemo pri celem projektu, od začetnega koncepta do končanega videa, zaradi česar lahko dostavimo odlične filme tako za interno, kot javno uporabo.

Ne glede na to ali želite navdušiti in motivirate svoje zaposlene, lansirati nov produkt ali povečati pozornost na vašo znamko, lahko naredimo veliko za prepoznavnost in prisotnost vašega podjetja na trgu.

Snemanje videov je naša strast!

Od koncepta do zaključka, naredimo filme, ki imajo močan vpliv na gledalce, kateri se dotaknejo ljudi in jih bodo tudi večkrat ogledali. Kot ekipa profesionalcev imamo samo en cilj: izdelati filme najboljše kvalitete, podprte z odlično strategijo, kreativnostjo in rezultati.

Postopek izdelave poslovnih filmov:

Pri poslovnih filmih se potrudimo za naše stranke narediti proces snemanja čimbolj preprost. Nudimo široko ponudbo video produkcije in vedno iščemo nove ideje, svežino in zanimivosti pri snemanju in urejanju, zaradi česar tudi obstoječe stranke z veseljem sodelujejo z nami tudi pri bodočih projektih.

Trdno verjamemo v dejstvo, da je naš uspeh vezan na uspeh naših strank. Nič nas ne osreči toliko, kot videti zadovoljne in srečne kliente, katerim je naš video omogočil izboljšanje poslovnih rezultatov in doseganje ciljev. Vaš uspeh, je tudi naš uspeh. Kar nas loči od ostalih podjetij, ki snemajo korporativne videe, je naša sposobnost narediti projekte od koncepta do zaključka z našim obširnim znanjem, ki vključuje pisanje scenarijev, snemanjem, barvnim in grafičnem urejanjem, post-produkcijo ter izdelavo specializiranih zvočnih efektov.

Želite začeti video projekt, vendar:

Nimate časa, da bi nam dali smernice? Nič hudega! Posnamemo in produciramo lahko z minimalnimi smernicami.

Želite biti aktivno vključeni? Odlično! Vnaprej vam bomo detajlno povedali, kdaj, kje in koliko časa bomo snemali.

Kratek rok? Tudi če se vam mudi, vam bomo video dostavili hitro, saj naše stranke zelo dobro spoznamo.

Ne glede na to, ali potrebujete poučni video za zaposlene, pomembne intervjue ali pa predstavitveni video, naša korporativna video produkcija bo zagotovila, da bodo vaši video posnetki visoke kvalitete, zabavni za gledanje in polni informacij.

Želite začeti korporativni (poslovni) video projekt z nami? Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca ali katerega koli drugega načina komunikacije, katere so na naši strani.