Loading...
Snemanje reklam 2018-04-18T22:33:58+00:00

SNEMANJE REKLAM IN PROMOCIJSKIH VIDEOV

KAJ SO REKLAMNI VIDEI IN ZAKAJ BI JIH IMELI?

Video reklama je v osnovi kratek, do 60 sekund ali manj (idealna dolžina je 30 sekund) dolg reklamni posnetek, ki promovira vaše podjetje, znamko ali storitev. Komercialni video mora imeti lastnosti filma visoke kvalitete, prizorov in zvoka, saj ne sme zaiti v pretirane detajle o tem, kdo ste in kaj počnete, tako kot bi to storil poslovni oziroma korporativni video.

Video reklama mora pridobiti pozornost in interes gledalca in jih navdušiti nad tem kar ponujate. Je predvsem namenjen pridobivanju strank in vzbujanju zanimanja med gledalci.

Kje in kdaj uporabiti video reklamo?

Video reklama se uporablja za ustvarjanje zavedanje in navdušenja za znamko ali storitev. Medtem ko so televizijski oglasi še vedno aktualni, je v današnjem času reklama najbolj učinkovita na internetnih medijih kot je YouTube, Facebook in seveda vaša spletna stran. Vseeno pa morate imeti v mislih, da bo za dober odziv potrebno investirati tudi v marketing samega videa, saj se zelo redkokdaj zgodi, da postane reklama viralna, brez pomoči.

Kako naredimo koncept za reklamo?

Ustvarjanje koncepta in scenarija za video reklamo je eden bolj zanimivih in zabavnih proces pri samemu projektu. Reklama ima samo en cilj in to je navdušiti ljudi. Zaradi tega dejstva se tudi sami navdušimo za vaš produkt ali znamko, iz česar nato nastanejo kreativne ideje, ki pridobijo pozornost in se dotaknejo vašega občinstva. Začne se s doživetjem izkušnje produkta ali storitve, razumevanjem vaše ciljne publike in strank, ter izdelavo novih, zanimivih konceptov izdelave videa.

EDINSTVENI STE! ZAKAJ BI BIL VAŠ VIDEO POTEM POVPREČEN?

Video je eden izmed najboljših način doseganja in vplivanja na mnenje ljudi. Najboljše zgodbe so ravno tiste, ki združujejo lepe prizore in zgodbo, ki se na čustveni ravni poveže z gledalcem. Takšna uporaba zgodbe potrebuje natančno in zavzeto ustvarjanje, katero je prisotno v vseh naših delih.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

VIDEO PRODUKCIJA

Specializirani smo v profesionalni reklamni video produkciji, saj snemamo namenske reklame za naše naročnike. Za vsak video imamo drugačen in poseben pristop iz različne perspektive, saj se vedno trudimo presenetiti in presegati že tako visoka pričakovanja naših naročnikov. Z uporabo modernih tehnik snemanja in editiranja, smo zmožni izdelovati filme največje kvalitete, ki prinašajo dobiček in povečujejo prodajo.

STABILIZACIJA

Z uporabo DJI Ronin stabilizacijo za kamere, lahko posnamemo tekoče, lebdeče filmske posnetke, ki bi včasih bili tako časovno kot tudi koordinacijsko zelo zahtevni za snemanje. Naj bo preprost lebdeč prizor v stavbo, sledenje igralcu po stopnicah, tek skozi gozd ali visenje ob strani avtomobila, z uporabo Ronin gimbala postanejo vsi ti prizori izjemno gladki in tekoči, s čimer naši klienti pridobijo izjemne posnetki, ki so včasih bili rezervirani samo za velike kinematografsko produkcije.

SNEMANJE IZ ZRAKA

Snemanje iz zraka je ena izmed bolj specializiranih in iskanih storitev v video produkciji. Za naše posnetke iz zraka uporabljamo dron z vgrajenim gimbalom, ki lahko snema v visoki ločljivosti in veliko sličic. Prednost uporabe takšnega tipa drona je, da lahko stabilizira kamero v vsaki smeri, ne glede na lastno gibanje in vetra (v zmerni obliki), zaradi česar naredi zelo kinematografske posnetke. S profesionalnimi droni in piloti, uporabljamo video iz zraka za kreativne, originalne in filmske prizore, ki dodajo vrednost kateremu koli video projektu.

PROCES SNEMANJA REKLAM:

KREATIVNOST

Kreativnost je vedno na prvem mestu! Za vaš video se uporabljajo moderni pristopi, z dovršenimi prehodi, koti snemanja, zanimive zgodbe, na podlagi katerih bo video posnetek presenetil in navdušil gledalce.

SNEMANJE

Odličen video gradi znamko oziroma ime, saj je ravno video največ prikaže in prepriča kupce. Za vas naredimo scenarij, predlagamo lokacijo in tematiko, nato pa po dogovoru pričnemo s snemanjem.

OBDELAVA

Po snemanju nastopi montaža, izbiranje kadrov v smiselno celoto, ustvarjanje primernih prehodov (tranzicij) med njimi, dodamo zvočne efekte in barvne tone. Ker si vedno želimo preseči pričakovanja, vas bo končni izdelek navdušil.