BRANDING VIDEO

Premagajte konkurenco

Branding video je najboljši način pridobivanja pozornosti kupcev

Narejen je za pridobivanje ciljnih kupcev na socialnih omrežjih tako, da navdušite potencialne kupce in zgradite zaupanje.

Branding video poveča kredibilnost ter avtentičnost vaše znamke na način, kateri z uporabo tradicionalnih medijev ne bi bil mogoč. Branding video se osredotoča na kratko in zanimivo sporočilo, ki pritegne pozornost.

Referenčni primer

Poglejte branding video

Kliknite za ogled

Pritisnite za ogled

Branding video strategija vam omogoči dolgoročno in predvidljivo rast podjetja

Branding video

KAJ JE BRANDING

80% blagovne znamke je vizualna podoba in prava interakcija s kupci je pomembna. Preden ljudje spoznajo vaše podjetju, vas bodo ocenjevali na podlagi kvalitetnega vizualnega izgleda, informacije katere podajate in koliko se potrudite za pozornost. Za doseg potenciala vašega podjetja, obstaja samo eno orodje, ki ima to moč: branding video.

PREPOZNAVNOST PODJETJA

Prava moč vsakega podjetja je prepoznavnost blagovne znamke, oziroma branda. Prepoznavnost je tista, ki podjetje ločijo od konkurence. To je mogoče doseči na več načinov, podjetja pa morajo pri določanju, kaj dejansko predstavlja njihova znamka, imeti jasno razdelano vizijo kdo so, kaj ponujajo in kakšne so njihove vrednote.

  • Kakšen je vaš trg in kje ste na tem trgu
  • Kako ste drugačni in zakaj ste odločite biti drugačni
  • Kaj želijo ciljni kupci od vas
  • Kateri trendi bodo vodili navade kupcev v prihodnosti
  • Kakšni so vaši kratkoročni in dolgoročni komercialni in tržni cilji
  • Kakšna je vaša vizualna identiteta
  • Kakšna čustva želite vzbuditi v kupcih

Ko imate odgovore na ta vprašanja, lahko identificiramo, kaj bi vaša ciljna stranka rada videla in kako bi pri njih pridobili to prepoznavnost, da bodo hoteli kupiti točno od vas.

VIZUALNA PODOBA

Blagovna znamka je sama po sebi vizualni proces in pogosto ne obstajajo oprijemljivi rezultati, povezani z brandingom podjetja. Glavne komponente, ki sestavljajo blagovno znamko so:

Ime: Kdo ste, kaj delate, kaj želite biti razumljeni.

Logo: Identifikator, ki mora biti prepoznaven in celo samostojen brez dodatnega besedila ali oglasa.

Barve: Še bolj kot besedilo, primarna (ali sekundarna) barva, ki opredeljuje logotip, spletno stran ali fizično prisotnost, razlikuje vašo znamko od drugih na instinktivni ravni.

Oblike: fizična silhueta ali oblika vašega logotipa ali drugih identifikacijskih oznak blagovne znamke.

Tipografija: Razporeditev in izbira pisave daje vtis o vam kot znamki.

Slogan: Fraza ali poziv k dejanju, ki si ga je enostavno zapomniti.

Snow Sports Adventure
Največja donosnost

Branding video ima največjo donosnost kateregakoli spletnega marketing medija

Downhill Skiing
Izjemno učinkovit

Za hitro povečanje prodaje preko spletnega oglaševanja in povečanju prodaje

Ski Racing
Povečajte prisotnost

Uporabite moč socialnih omrežij in razširite ime svojega podjetja med kupci

Video marketing je vedno bolj priljubljen

VIDEO BRANDING NA SOCIALNIH OMREŽJIH

Branding video je v osnovi narejen za socialna omrežja, katerih cilj je, da so čimbolj deljivi in gledani. To so video vsebine narejene za doseganje čim večje organske publike s ciljem iskanja vaših ciljnih kupcev. Čeprav jemljejo navdih iz viralnim videov, ima branding video za socialna omrežja drugačen cilj. Imajo specifičen cilj, obenem pa približajo kupce vašemu podjetju, ker vas spoznavajo počasi skozi različne videe, ki so zanimivi, informativni in pustijo pečat pri gledalcu. Zato jim rečemo branding video vsebine.

Video na socialnih omrežij pomaga vaši znamki navezati stik s potencialnimi in obstoječimi kupci. Ker je branding video usmerjen na izboljšavo vaše podobe, je cilj predvsem postaviti gledalca v središče zgodbe. Zavedamo se, da se mora video za socialna omrežja začeti zanimivo, saj le tako fascinirate vaše gledalce, ne smejo pa biti predolgi, zato je moč branding videov predvsem v večjem številu krajši videov. Socialna omrežja, kot so YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter in TikTok so vsi odlični marketing kanali, katere mora vsako podjetje v celoti izkoristiti.

Atraktivni video izgled za pridobivanje pozornosti

Ni važno kakšno podjetje imate, iz vas bomo naredili zvezdo z branding video vsebinami, zato da se približate vaši popolni stranki. Ko imate enkrat definirano sporočilo, postanete najboljša izbira za nakup.

O nas - Spartaq
O nas - Spartaq

Poudarek na odnosu in razumevanju vaših želja

Ko imamo enkrat pozornost vaših kupcev, se jim skozi video predstavi vaše procese in delovne postopke, zato da vas kupci razumejo in točno vedo, kako jim nakup pri vas lajša težave in izboljša kvaliteto življenja.

Popolni partner za video produkcijo

ZAKAJ IZBRATI NAS

Spartaq video produkcija smo strokovnjaki za uspešno vizualno komunikacijo, saj za naše kliente naredimo celostno strategijo, kako doseči zadani cilj. Izkušnje in ideje nam pomagajo vaši znamki izdelati efektivni branding video za socialna omrežja, s katerim boste dosegli cilje vašega podjetja. Izdelava scenarija z čustveno in dinamično zgodbo, je ena od naših konkurenčnih prednosti in pripomore k gledanosti videov na socialnih omrežjih. Imamo znanje in sposobnost narediti video vsebine, ki bodo zagotovili uspešnost vašega marketing načrta.

Snow Sports
Poslušamo vašo zgodbo

Kdo ste, kaj ponujate in kako rešujete težave vaših kupcev. Ko imamo okvirje v katerih lahko delamo, začnemo snemati.

Ski Areas and Parks
Prenesemo sporočilo

Ljudje se ponavadi ne odločijo za najbolj ugodno rešitev, ampak za najbolj definirano in razloženo. Zato vas predstavimo točno in jasno.

Snow Sports Events
Pripeljemo prave kupce

Ko je video enkrat narejen, privablja kupce, katere si najbolj želite, zato ker odraža vas in vašo ponudbo, s čimer zagotovite boljše poslovanje.

Narejeno po meri za podjetja

Storitve

Ta vrsta videa na zanimiv in poučen način predstavi vaše podjetje. Video “Content Shockwave” je odličen način za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti ali za posredovanje sporočila.

Poglejte več
Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

Standardizirajte znanje, ki ga prenašate na gledalca in zagotovite ustrezno delovno izobraževanje. To je najboljši način, da poučite svoje stranke ali zaposlene in povečate angažiranost.

Poglejte več
Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

Imate težave pri iskanju najboljših ljudi za delovno mesto v vašem podjetju? Video oglas za zaposlovanje prikaže vašo delovno kulturo, hkrati pa prenese vrednote in prepričanja podjetja.

Poglejte več

Imate odličen izdelek in želite zanj pridobiti sredstva? Video o crowdfunding financiranju je narejen posebej za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobitev zaupanja vlagateljev.

Poglejte več

Video oglas predstavlja izdelek ali storitev neposredno vaši končni stranki. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces lažji in učinkovitejši.

Poglejte več
Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

Snemanje iz zraka doda videu edinstven občutek, saj pokaže pogled, ki ga običajno ne vidimo. Če želite, da bi vaš video izgledal filmsko, so posnetki z dronom prava pot.

Poglejte več

Video za branding se na družbenih omrežjih uporablja za krepitev vaše blagovne znamke z zanimivimi video vsebinami. Ti videi so namenjeni povezovanju s potencialnimi strankami skozi kul videe.

Poglejte več
Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

Zajema daljše obdobje gradnje od začetka do konca. Ta vrsta videa je odličen način, da poslovnim partnerjem ali strankam pokažete uspeh, rast in razvoj podjetja skozi celotno zgodovino.

Poglejte več
KONTAKTIRAJTE NAS

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.