Izdelava spletnih strani in trgovin je področje, katerega dobro poznamo. Potreba po digitalizaciji in spletni predstavitvi, ali še bolje, prodaji preko spletnih trgovin, je vedno večja. Kupci so navajeni pridobivati informacije preko pametnih telefonov kadarkoli in kjerkoli, prav tako pa že pričakujejo, da bodo lahko vaše storitve ali izdelke naročili kar iz spleta. Pri tem je pomembno, da je spletna stran pregledna, navigacijsko razumljiva, grafično privlačna in da ima pravi tip copy-ja (marketing besedila), ki pomaga tako SEO kot tudi kupcem, da se odločijo za vas.

Ker je spletna stran ali spletna trgovina investicija, mora prinesti dobiček. Tukaj nastopimo mi: z našim znanjem in strokovnostjo zagotovimo, da vaša internetna stran prinese rezultate in zaslužek.

Za koga je izdelava spletne strani ali trgovine smiselna? Za vsa podjetja in samostojne podjetnike, ki želijo v kriznem času kot je ta, zagotoviti nadaljnji obstoj in poslovanje. Prodaja je vaš življenjski tok, zato vam bomo pri tem pomagali.

Za lažje razumevanje, kaj to pomeni vam podamo par aktualnih primerov, ki lahko koristijo digitalizacijo:

  • Kmetovalci, ki svojih izdelkov ne morejo prodajati na tržnicah, lahko prodajo nadaljujejo preko spleta in organizirajo prevoz živil sami ali preko posrednikov.
  • Podjetja, ki bi rada komunicirala svoje storitve ali izdelke svojim strankam in tako zagotovile nadaljnji tok denarja.
  • Samostojni podjetniki, ki upravljajo fizične storitve in preko spletne strani prodajo svoje storitve vnaprej.

NAVIGACIJA

SPLETNE STRANI
GRAFIČNA PODOBA
FOTOGRAFIJA
COPYWRITING

IZDELAVA EDINSTVENIH SPLETNIH STRANI IN SPLETNIH TRGOVIN

Nudimo širok spekter storitev za izdelavo in vzdrževanje spletnih strani z odličnim dizajnom, optimizacijo iskanja in preprostim uporabniškim vmesnikom, katere bodo nedvomno prispevale k večji prepoznavnosti in podobi. Poslušamo vaše želje in jih izpolnjujemo saj navsezadnje, spletne strani delamo za vas, z vami.

globe

Oblikovanje strani
Oblika in izgled spletne strani mora biti prilagojena namenu, katerega opravlja. Pri Spartaq naredimo vsako stran unikatno in oblikovno dovršeno.

devices

Odzivnost in kompatibilnost
Spletna stran naredimo odzivne in optimizirane za vse obiskovalce, ne glede na napravo katero uporabljajo, med katerimi prednjačijo mobilniki in osebni računalniki.

coffee-cup

Uporabniška izkušnja
Enostavna, pregledna in smiselno urejena stran bo omogočila obiskovalcu, da najde željeno vsebino in ga spodbudila k potencialnemu nakupu.

graph

SEO optimizacija
Spletna stran je v osnovi orodje za prodajo. Grafična podoba in besedilo sta narejena s ciljem, da maksimalno pripomoreta k spreminjanju obiskovalcev v kupce. SEO optimizacija in AdWords privabi ciljne kupce na podlagi ključnih besed.

laptop

Analiza in promet
Z uporabo orodij za analizo obiskov, spremljamo obiskanost spletne strani, kar pomaga pri rasti podjetja in doseganje ciljev, ter omogočajo popoln statistični pregled.

checklist

Vsebinska strategija
Spletna stran ni samo dizajn in koda, temveč tudi besedilo. Dobro napisano besedilo, bo obiskovalce dalj časa zadržalo na spletni strani in pregledali bodo več vsebin.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Spartaq nudimo širok spekter celostnih in posameznih grafičnih storitev. Eden najbolj pomembnih oblik oglaševanja je vizualizacija, kamor spada grafično oblikovanje. Za večjo prepoznavnost ima največji vpliv edinstvena in izstopajoča podoba, ki je bistvenega pomena za uspeh vašega podjetja oziroma dejavnosti.

Ključnega pomena vsakega podjetja je celostna grafična podoba, ki zajema identiteto, prepoznavnost in unikatnost. Namen grafičnega oblikovanja je, da prenese do ciljne skupine ljudi idejo, sporočilo ali informacijo, ter omogoča podjetju, da se najbolje predstavi. Pri ustvarjanju vaše grafične podobe se seznanimo z vašim podjetjem, vizijo, dejavnostjo in ciljih. Na tej podlagi zgradimo grafično podobo, ki bo najbolje izražala poslanstvo vašega podjetja.

Grafično oblikovanje zahteva vrhunske spretnosti oblikovalca, kateri razume vaše želje in potrebe, ter jih tudi realizira. Pri izdelavi celotne grafične podobe naredimo več različnih osnutkov, katere si lahko naročnik ogleda in izbere najbolj primernega. Sledi nadaljnje oblikovanje, ki je končano takrat, ko je naročnik zadovoljen z izdelkom.

Nudimo tudi grafično podobo za razne tiskovine, vizitke, poslovne mape, revije, brošure, embalaže, logotipe, banner-je za socialna omrežja (Facebook, Twitter, Google+, YouTube) in spletne strani, kataloge, revije, plakate, naslovnice knjig, marketing dizajn ter arhitekturno 3d oblikovanje.

Z našimi naročniki sodelujemo predano in skrbno, ter dajemo velik poudarek na tesnem sodelovanjem in medsebojnim zaupanjem.

FOTOGRAFIJA

Pri fotografiranju nam je najbolj pomembno zanimivo vizualno predstaviti vaše podjetje.

Po vaših željah in potrebah delamo fotografije za poslovne namene: spletne strani, promocije in socialna omrežja. Z različnimi pristopi do fotografije, bomo naredili profesionalne slike, ki vas bodo prikazale v najboljši luči.

Z fotografijami lahko izboljšate marketing, saj boljše dosežete ciljno skupino in povečate možnost prodaje tudi tistim, ki niso v tej ciljni skupini. V kolikor fotografije ni možno narediti zaradi pomanjkanja časa ali logistike, lahko podobne fotografije tudi odkupimo od večjih spletnih servisov, ki nudijo profesionalne fotografije.

COPYWRITING – KREATIVNO PISANJE

Copywriting ali tekstopisje je način pisanja marketinške vsebine na način, ki pritegne bralca da nadaljuje z branjem. Dober “copy” je ta, ki vas pritegne in preprosto morate prebrati celo zgodbo. Dober primer je uporaba copwritinga za recimo obrazno kremo. Poglejmo si običajni tekst in “copy” tekst:

  • Običajni tekst: Nova krema za obraz vas bo pomladila.
  • Copy tekst: Nihče ji ne verjame koliko je stara! Ampak ona odgovarja, ta preprosta nega za obraz mi je spremenila življenje.

Pri kateri verziji je več možnosti, da bi si pogledali, o čem se gre? To je pravi copywriting.

Besedila za spletne strani

Besedilo je pomembno tako zaradi spletnih iskalnikov, kot tudi zaradi obiskovalcev, saj z dobrim besedilom vzbudimo zanimanje in jih obdržimo pri branju, saj je navsezadnje besedilo tisto, ki predstavi podjetje, storitev ali izdelek. Pri pisanju sledimo trendom in tehnologijam, saj se zavedamo pomembnosti profesionalno spisanih besedil. Tako pisana beseda, kot tudi internetna besedila so ogromna platforma za marketing.

Nudimo vam: