Loading...
Izdelava spletnih strani2018-05-24T22:04:45+00:00

IZDELAVA EDINSTVENIH SPLETNIH STRANI IN SPLETNIH TRGOVIN

Nudimo širok spekter storitev za izdelavo in vzdrževanje spletnih strani z odličnim dizajnom, optimizacijo iskanja in preprostim uporabniškim vmesnikom, katere bodo nedvomno prispevale k večji prepoznavnosti in podobi. Poslušamo vaše želje in jih izpolnjujemo saj navsezadnje, spletne strani delamo za vas, z vami.

SPLETNE STRANI
GRAFIČNO OBLIKOVANJE
FOTOGRAFIJA
TEKSTOPISJE
PORTFOLIO

globe

Oblikovanje strani
Oblika in izgled spletne strani mora biti prilagojena namenu, katerega opravlja. Pri Spartaq Designs bomo naredili vsako stran unikatno in oblikovno dovršeno.

devices

Odzivnost in kompaktibilnost
Spletna stran bo odzivna in optimizirana za vse obiskovalce, ki dostopajo na splet, saj le-ti uporabljajo različne naprave, med katerimi prednjačijo mobilniki in osebni računalniki.

coffee-cup

Uporabniška izkušnja
Enostavna, pregledna in smiselno urejena stran bo omogočila obiskovalcu, da najde željeno vsebino in ga spodbudila k potencialnemu nakupu.

graph

SEO optimizacija
Spletna stran je v osnovi orodje za prodajo. Grafična podoba in besedilo sta narejena s ciljem, da maksimalno pripomoreta k spreminjanju obiskovalcev v kupce. SEO optimizacija in AdWords realizira privabljanje ciljne skupine na podlagi ključnih besed.

laptop

Analiza & Promet
Z uporabo orodij za analizo obiskov, spremljamo obiskanost spletne strani., kar pomagi pri rasti podjetja in doseganje ciljev, ter omogočajo popoln statistični pregled.

checklist

Vsebinska strategija
Spletna stran ni samo dizajn in koda, temveč tudi besedilo. Dobro napisano besedilo, bo obiskovalce dalj časa zadržalo na spletni strani in pregledali bodo več vsebin.

star

Prepoznavnost
Nudimo grafične storitve, ki zajemajo izdelavo spletnih strani, logotipe in ostale grafične oblike, skratka celostna podoba podjetja ali dejavnosti.

digital-camera-2

Fotografije
Na Spartaq Designs bomo poskrbeli za odlične fotografije, ki bodo na umetniški in profesionalni način zajele vsebino vaše dejavnosti, dogodkov ali reklamnih izdelkov.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Pri Spartaq Designs nudimo širok spekter celostnih in posameznih grafičnih dizajnerskih storitev. Eden najbolj pomembnih oblik oglaševanja je vizualizacija, kamor spada grafično oblikovanje. Za večjo prepoznavnost ima največji vpliv promocijski material, ki je bistvenega pomena za uspeh vašega podjetja oziroma dejavnosti. Vi izrazite željo, mi naredimo dizajn, ime blagovne znamke, produkta, dejavnosti ali podjetja.

Ključnega pomena vsakega podjetja je celostna grafična podoba, ki zajema identiteto, prepoznavnost in unikatnost. Namen grafičnega oblikovanja je, da prenese do ciljne skupine ljudi idejo, sporočilo ali informacijo, ter omogoča podjetju, da se najbolje predstavi. Pri ustvarjanju vaše grafične podobe se pri Spartaq Designs dodobra seznanimo s podjetjem, vizijo, dejavnostjo in ciljih, ter na tej podlagi zgradimo grafično podobo, ki bo najbolje izražala poslanstvo podjetja.

Grafično oblikovanje zahteva vrhunske spretnosti oblikovalca, kateri razume vaše želje in potrebe, ter jih tudi realizira. Pri izdelavi celotne grafične podobe naredimo več različnih osnutkov, katere si lahko naročnik ogleda in izbere najbolj primernega. Sledi nadaljne oblikovanje, ki je končano takrat, ko je naročnik zadovoljen z izdelkom.

Nudimo tudi grafično podobo za razne tiskovine, vizitke, poslovne mape, revije, brošure, embalaže, logotipe, banner-je za socialna omrežja (Facebook, Twitter, Google+, YouTube) in spletne strani, kataloge, revije, plakate, naslovnice knjig, marketing dizajn ter arhitekturno 3d oblikovanje.

Z našimi naročniki sodelujemo predano in skrbno, ter dajemo velik poudarek na tesnem sodelovanjem in medsebojnim zaupanjem.

FOTOGRAFIJA

Pri fotografiranju nam je najbolj pomembno kreativno predstaviti vaše podjetje.

Po vaših željah in potrebah delamo slike za poslovne namene, spletne strani, revije, promocije, potovalne predstavitve in ostale dejavnosti. Z različnimi pristopi do fotografije, bomo naredili profesionalne slike, ki vas bodo prikazale v najboljši luči.

Z fotografijami lahko izboljšate marketing, saj boljše dosežete ciljno skupino in povečate možnost prodaje tudi tistim, ki niso v tej ciljni skupini. Z pravilno uporabo fotografije, bomo to skupaj tudi dosegli.

Produkti

Promocije

Prostori

TEKSTOPISJE – KREATIVNO PISANJE

V Spartaq Designs se ukvarjamo s pisanjem komercialnih besedil, ki vključuje vse od pisanja besedil za spletne strani, revij, brošur, Facebook strani, letakov in oglasov. Kot tekstopisci se venomer izobražujemo in širimo obzorja, saj želimo ponuditi le najboljše. Copywriting ustvarjanje nudimo v slovenskem in angleškem jeziku.

Besedila za spletne strani

Besedilo je pomembno tako zaradi spletnih iskalnikov, kot tudi zaradi obiskovalcev, saj z dobrim besedilom vzbudimo zanimanje in jih obdržimo pri branju, saj je navsezadnje besedilo tisto, ki predstavi podjetje, storitev ali izdelek. Pri pisanju sledimo trendom in tehnologijam, saj se zavedamo pomembnosti profesionalno spisanih besedil. Tako pisana beseda, kot tudi internetna besedila so ogromna platforma za marketing.

Nudimo vam:

office-building Opis izdelka ali storitve, ki je strokovno prilagojena za določeno ciljno publiko

document_alt Profesionalna besedila, ki zagotavljajo večjo konkurenčnost

pencil Besedilo z enostavnim, razumljivim jezikom, ki je prilagojen namembnosti

stocks Optimizacijo besedila s ključnimi besedami (SEO), ki povečajo najdenost v spletnih iskalnikih

notepad Strokovno pomoč in svetovanje

pen Besedila pišejo strokovnjaki z znanjem kreativnega pisanja

Skupaj se bomo pogovorili o željah, potrebah in načinom poslovanja, poglobljeno raziskali vaše podjetje, storitve ali izdelke, ter preko pogovora določili ključne točke in smernice besedila. Lahko vas tudi obiščemo in osebno določimo potrebe in želje, ter na kakšen način bo besedilo spisano. Ob končanju besedila, vam bomo le-to poslali v pregled, kjer se lahko na podlagi vaših popravkov besedilo dodela ali spremeni.

Marketing besedila

Marketinška besedila se uporablja za prikaz podjetja, storitev, izdelkov ali dogodkov na čimbolj privlačen način, s čimer se cilja na večjo angažiranost potrošnikov in boljših poslovnih rezultatov. V marketinška besedila tako spadajo tudi slogani in besedne zveze, ki se pri potrošnikih obdržijo in jih spominjajo na vaš izdelek ali storitev. S primernim marketinškim pristopom, lahko dosežete:

people_alt2 Željeno ciljno skupino ali razširitev na druge ciljne skupine

money Povečanje prodaje

flag Večjo prepoznavnost in predstavitev

box Oglaševanje obstoječih in bodočih produktov ali storitev

badge Za ozaveščanje ali promocijo

Nudimo copywriting (in grafične) storitve za:

drawers-document Revije

document Letake

email_alt_3 Newsletter (prodajna elektronska sporočila)

note Kataloge

maps_alt Brošure

poster Posterje

briefcase Predstavitve storitev/podjetij/dogodkov

facebook_alt Objave na socialnih omrežjih (Facebook, Twitter, itd.)

bookmark Oglase za različne medije

ZAKLJUČENI PROJEKTI