Izdelava spletnih strani in trgovin je področje, katerega dobro poznamo. Potreba po digitalizaciji in spletni predstavitvi, ali še bolje, prodaji preko spletnih trgovin, je vedno večja. Kupci so navajeni pridobivati informacije preko pametnih telefonov kadarkoli in kjerkoli, prav tako pa že pričakujejo, da bodo lahko vaše storitve ali izdelke naročili kar iz spleta. Pri tem je pomembno, da je spletna stran pregledna, navigacijsko razumljiva, grafično privlačna in da ima pravi tip copy-ja (marketing besedila), ki pomaga tako SEO kot tudi kupcem, da se odločijo za vas.

Ker je spletna stran ali spletna trgovina investicija, mora prinesti dobiček. Tukaj nastopimo mi: z našim znanjem in strokovnostjo zagotovimo, da vaša internetna stran prinese rezultate in zaslužek.

Za koga je izdelava spletne strani ali trgovine smiselna? Za vsa podjetja in samostojne podjetnike, ki želijo v kriznem času kot je ta, zagotoviti nadaljnji obstoj in poslovanje. Prodaja je vaš življenjski tok, zato vam bomo pri tem pomagali.

Za lažje razumevanje, kaj to pomeni vam podamo par aktualnih primerov, ki lahko koristijo digitalizacijo:

  • Kmetovalci, ki svojih izdelkov ne morejo prodajati na tržnicah, lahko prodajo nadaljujejo preko spleta in organizirajo prevoz živil sami ali preko posrednikov.
  • Podjetja, ki bi rada komunicirala svoje storitve ali izdelke svojim strankam in tako zagotovile nadaljnji tok denarja.
  • Samostojni podjetniki, ki upravljajo fizične storitve in preko spletne strani prodajo svoje storitve vnaprej.

NAVIGACIJA