NE MEČITE DENARJA STRAN IN RAJE PRIDOBITE ZAGRETE OBOŽEVALCE. VAS ZANIMA KAKO?

Imate par profilov na družbenih omrežjih, rezultatov ni, všečkov ni, rasti ni, luči na koncu tunela tudi ni. Ste se prepoznali? V tem ni sicer nič narobe, ni pa potrebno, da tako pri tem tudi ostane.

Zakaj je pomembno imeti profesionalen izgled in odnos na socialnih omrežjih za vašo znamko?

Odgovor je čisto preprost: da vas ljudje prepoznajo kot resno podjetje in imate s tem posledično več posla. Socialna omrežja so odličen medij za promocijo vaše znamke, saj lahko s sledilci komunicirate takoj in na sproščen, oseben način, kar je dejansko najboljši marketing kar obstaja. Preko socialnih omrežij se ljudje čustveno navežejo na izdelek ali storitev in se počutijo del podjetja in filozofije le tega.

Poglejmo to iz bolj vsakdanjega vidika: vsakdo ima telefon in na svojem telefonu dostopa na socialna omrežja, vsako objavo vidi, jo lahko deli in jo pokaže drugim, ali pa se hvali z določenim izdelkom. Če dobro premislite, boste v tem prepoznali vsaj enega prijatelja, ki se hvali z določeno znamko. Zdaj pa pomislite, kaj če bi se z vašo znamko nekdo tako zadovoljno hvalil? Ravno v tem je moč, potencial in čar socialnih omrežij.

Tudi vaša znamka lahko zacveti preko socialnih omrežij

Profesionalno vodenje družbenih omrežij je izredno pomembno, ker roko na srce, dobri profili takoj izstopajo. Zato mi nudimo profesionalno in najbolj kakovostno rešitev na področju vodenja in upravljanja socialnih omrežij. Namesto da izgubljate čas in dobiček s tem, da poskušate narediti vse sami, prepustite to nam in se ukvarjajte s tem, kar radi počnete – vodenjem vašega posla.

Kot ekipa profesionalcev smo specializirani za pridobivanje rezultatov in odziva sledilcev, dosegamo rast in kar je najbolj pomembno, zgradimo vašo prisotnost na družbenih omrežjih in s tem izboljšamo poslovne rezultate. Moderni marketing se dogaja na internetu, Facebooku, Instagramu in YouTubu, zato na tem področju ne smete zaostajati!

Zakaj se nas izplača najeti:

Manjši stroški: ni potrebno zaposliti novega delovca ali obremenjevati obstoječega. Če se pa s socialnimi omrežji ukvarjate sami, vam bomo prihranili čas z našo strokovno storitvijo upravljanja.

Branding: za vas bomo delali zanimive objave, katere bodo povečale vaš doseg, pripomogli bomo k novim všečkom in organski rasti, komunicirali bomo s strankami (javno in zasebno), obenem pa bomo gradili na vaši prepoznavnosti.

Preglednost: mesečno vam poročamo o statistiki, kakšna je rast, koliko je bilo objav, doseg, itd. na pregleden in lep grafičen način.

Upravljanje socialnih omrežij

Kontaktirajte nas in skupaj vam bomo zgradili boljšo poslovno prihodnost!