NOVICE, ČLANKI, NASVETI

Delimo znanje

ZADNJE OBJAVE

Pokrivamo veliko različnih tematik, od člankov, nasvetov, recenzij, vodičev in še kaj se najde, v želji pomagati in informirati obiskovalce naše spletne strani. Spartaq video produkcija verjamemo v to, da delimo znanje in informacije, katere smo tudi sami odkrili skozi raziskovanje in delo. Verjamemo, da vam bo marsikateri članek v pomoč in da boste v branju uživali!

 • Članki

  VSL ali video prodajno pismo, nadomesti prodajno besedilo z videom, ki pokaže problem kupcev in predstavi določen izdelek ali storitev kot najboljši rešitev.

  10 maja, 2022
 • Digitalni marketing

  Interaktivni video odpira nov svet možnosti, ki obrne tipično trženje na glavo, da uporabniku nadzor in poveča stopnjo angažiranosti pri gledanju.

  6 maja, 2022
 • 5 KORAKOV ZA ODLIČEN CROWDFUNDING VIDEO ZA KICKSTARTER ALI INDIEGOGO
  Crowfunding

  Video je srce crowdfunding kampanj. Zato smo opisali, kaj je pri tem pomembno in kaj mora imeti video, da postane Kickstarter ali Indiegogo kampanja uspešna.

  22 aprila, 2022
 • Primerjava-podjetij-za-video-produkcijo-(in-kako-vplivajo-na-cene-projekta)
  Članki

  Kako do najboljšega video projekta za vas? Naredili smo primerjavo med različnimi ponudniki video storitev in vam tako olajšali izbiro, kaj je najboljše za vas.

  4 januarja, 2022
 • Video vodič
  Vodič

  Se počutite zmedeni glede videa? Naš vodič po korakih vam bo pomagal, da se boste počutili kot profesionalci pri produkciji poslovnih videov.

  7 oktobra, 2021
 • 12 SEO nasvetov za video
  Vodič

  Video SEO zahteva drugačen pristop kot spletni SEO. Zato smo opisali 12 preprostih načinov, kako lahko optimizirate vaš video in se prikažete višje na iskanju.

  27 septembra, 2021