O NAS

Kdo smo in kaj nas vodi naprej

Naša misija je pomagati podjetjem do boljših poslovnih rezultatov z video produkcijo!

Za to pa uporabljamo najboljše orodje, kateremu rečemo video. Video vam omogočajo vzpostavitev avtoritete in bolj oseben občutek vašega sporočila. Veliko večja verjetnost je, da se boste na čustveni ravni povezali s svojim občinstvom, če boste uporabljali video v primerjavi z drugo vrsto vsebine.

Vodimo vas skozi celoten postopek od začetka do konca

Tudi če nimate nobenih izkušenj z video produkcijo, to ni nobena ovira. Sodelovanje z nami je prijetno, strokovno, predvsem pa se lahko fokusirate na pomembne stvari, saj mi naredimo vse ostalo.

O nas - Spartaq
O nas - Spartaq

Poudarek na odnosu in razumevanju vaših želja

Tako kot je vsako podjetje unikatno, je tudi vsaka oseba unikatna. Razumemo, da imate svoje želje, cilje in ideje, zato vas poslušamo in predstavimo rešitev, kako znotraj trenutnih strokovnih smernic to realizirati.

Poglejte zgodbo Spartaq video produkcije

Za vsakim podjetjem je unikatna zgodba. To je naša.

Popolni poslovni partnerji smo za vas

Podjetjem omogočamo eksplozivno rast skozi video

Spartaq video produkcija močno verjamemo v video, ker je kot medij daleč najboljši način komuniciranja. Mi gremo še dodaten korak naprej in vključimo čustva in v videu pokažemo tudi vaš “zakaj“, ter tako navdušimo vaše kupce. Z dobrim videom prenehate prodajate, ampak namesto tega stranke same pridejo k vam, saj zgradimo prijateljski in zaupanja vreden odnos.

  • Pomagamo vam dvigniti prepoznavnost, ugled in prodajo

  • Vedno se poglobimo v naše kliente in jih prikažemo v najboljši luči

  • Sodelovanje z nami je izjemno prijetno

Ekipa navdušenih strokovnjakov

Delamo logično in razmišljamo s srcem za najboljše rezultate

Video Produkcija, ki ji je mar

Naš moto je “vaš uspeh je naš uspeh”, zato se maksimalno potrudimo

Govorimo jezik vaših strank

In vam pomagamo do popolnih strank, ki vas obožujejo

Z videom naredimo efekt

Izstopajte in prevzemite tržni delež od vaše konkurence

Kaj o nas pravijo poslovni partnerji

Mnenja klientov so nas izjemno pomembna

Luka mnenje

Nisem imel boljše izkušnje kar se tiče video produkcije. Tukaj se ne počutiš kot številka. Dobil sem občutek, da res želijo prikazat mojo zgodbo in to sem tudi dobil. Preprosto ni jim vseeno. Meni osebno, zelo pomembno!

Luka Turk

Učitelj gibanja

Zoran mnenje

Neverjetna produkcija! Z videom prenese sporočilo ljudem na točno tak način, kot si ga naročnik želi predati. Kot bi vstopil v dom naročnikov in jih nagovoril osebno!

Zoran Stevanović

Stranka Resni.ca

Ekipa Spartaq resnično obvlada svoje delo. Do zdaj smo z njimi posneli 3 videe in vedno so svoje delo opravili skladno z našimi pričakovanji. Sodelovanje z njimi ti daje občutek, da jim je mar, da vedo kaj delajo in da se stranki povsem prilagodijo. Naročili smo že 4. video!

Gorazd Gornjec

Direktor Copia biro d.o.o.

Želite sodelovati z nami?

Video produkcija s posluhom

Z veseljem poslušamo vaše cilje in na podlagi tega predlagamo video projekt, ki bi bil najboljša rešitev za vas. Spartaq video produkcija smo zavezani k odličnosti in predvsem izpolnjevanju vaših poslovnih ciljev. Fokusiramo se na reševanje specifičnih težav, s katerimi se soočajo podjetja, kot npr. neprepoznavnost ali premajhna prodaja.

Video kot orodje je najbolj efektiven, če je načrtno usmerjen in ima točno določen cilj. Zato smo tudi ponosni na to, da se zares poglobimo v vsako podjetje, vidimo kje imajo bolečinske točke, prepoznamo njihovo edinstveno prodajno točko in iz tega naredimo zmagovit video, ki prinese efekt in s tem dobiček.

Video je investicija, vložek, nujnost, prestiž, zapuščina, način komuniciranja, vse v enem. V današnji tehnološki dobi hitrega interneta, kjer vsakdo lahko dostopa do vaše vsebine kjerkoli in kadarkoli, je video nekaj kar podjetja absolutno morajo imeti. Zato smo tukaj, da imajo podjetja najboljšega partnerja pri izdelavi kvalitetnih video vsebin.

Če bi radi sodelovali z nami, vas vabimo, da izpolnite kontaktni obrazec in v kratkem vas kontaktiramo.

Marko Gavranović

Vedno sem se zavzemal za to, da naredim spremembo v svetu in video je najboljši način, da to dosežem. Video ima zgodbo, stimulira čustva z vizualizacijo in zvokom, predaja sporočilo in predvsem naredi vtis. Zato pomagam podjetjem, da dosežejo novo stopnjo v poslu in pokažejo svojo človeško plat. Vsako podjetje ima edinstveno zgodbo in moja misija je, da to zgodbo pokažem svetu in jim pomagam pri tem, da se povežejo s popolnimi strankami, ki si delijo iste vrednote in sanje.

– Marko Gavranović, ustanovitelj Spartaq video produkcije

Narejeno po meri za podjetja

Storitve

Ta vrsta videa na zanimiv in poučen način predstavi vaše podjetje. Video “Content Shockwave” je odličen način za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti ali za posredovanje sporočila.

Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

Standardizirajte znanje, ki ga prenašate na gledalca in zagotovite ustrezno delovno izobraževanje. To je najboljši način, da poučite svoje stranke ali zaposlene in povečate angažiranost.

Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

Imate težave pri iskanju najboljših ljudi za delovno mesto v vašem podjetju? Video oglas za zaposlovanje prikaže vašo delovno kulturo, hkrati pa prenese vrednote in prepričanja podjetja.

Imate odličen izdelek in želite zanj pridobiti sredstva? Video o crowdfunding financiranju je narejen posebej za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobitev zaupanja vlagateljev.

Video oglas predstavlja izdelek ali storitev neposredno vaši končni stranki. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces lažji in učinkovitejši.

Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

Snemanje iz zraka doda videu edinstven občutek, saj pokaže pogled, ki ga običajno ne vidimo. Če želite, da bi vaš video izgledal filmsko, so posnetki z dronom prava pot.

Video za branding se na družbenih omrežjih uporablja za krepitev vaše blagovne znamke z zanimivimi video vsebinami. Ti videi so namenjeni povezovanju s potencialnimi strankami skozi kul videe.

Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

Zajema daljše obdobje gradnje od začetka do konca. Ta vrsta videa je odličen način, da poslovnim partnerjem ali strankam pokažete uspeh, rast in razvoj podjetja skozi celotno zgodovino.

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.