Project Description

Canon imagePROGRAF TZ-30000 tiskalnik – Copia Biro

Vsestranska naprava

Tiskalnik za podjetja

Reklamni video

Copia Biro prodaja zanimiv vsestranski tiskalnik, ki je namenjen predvsem arhitekturnim birojem in tiskalnicam, zaradi svoje vsestranske uporabe in možnosti visokega printanja in skeniranja načrtov ali zahtevnih slik. Zato so želeli prikazati enostavnost uporabe za pridobivanje zanimanja.

Zato je bilo potrebno pokazati, da je rokovanje s strojem preprosto in prikazati njegove prednosti oziroma sposobnosti. Vsako podjetje kupi printer, ki jim po možnostih najbolj odgovarja, zato je nujno, da lahko v videu že vnaprej vidijo, ali je ta tiskalnik za njih in kako jim lajša delovne procese.

Zakaj bi se kdo odločil za ta stroj?

Vsako podjetje ima svoj način dela in posledično potrebe po delovnih strojih. Tiskalniki tudi spadajo v to kategorijo. Canon imagePROGRAF TZ-30000 je res vsestranski tiskalnik, ki pa se zelo osredotoča na specifično publiko, torej tiskalnice ki rabijo visokokakovostne barvite slike in pa arhitekturni biroji, tehnološki oddelki v večjih podjetjih, ki rabijo velike printe tehničnih slik.

Canon imagePROGRAF TZ-30000 je izjemno hiter tiskalnik velikega formata za vrhunsko raven produktivnosti za tiskanje barvnih risb CAD in izdelavo plakatov. Kot takega smo ga morali tudi prikazati v videu in se osredotočiti na njegove prednosti, kot je recimo velika rola papirja, avtomatsko javljanje in dostava za menjavo kartuš, preprost vmesnik na dotik, povezljivost z napravami. Skratka, potencialni kupec je moral videti smisel pri nakupu stroja, po ogledu videa.

Ste vedeli

Težave s katerimi smo se soočili

Pomembno je bilo, da video ni predolg in da vseeno poda dovolj zanimivih informacij, s čimer se gledalca informira o samem tiskalniku, obenem pa prikaže prednosti in dizajn. Ker ima stroj specifično ciljno skupino, smo se osredotočili predvsem na podajanju informacij in smo se izogibali distrakciji, zato nismo uporabili hitrega gibanja kamere ali prenosov med kadri.

  • Ker je stroj kompleksen, smo za podajanje informacij uporabili podnapise

  • Izpostavili smo prednosti s kadri in besedilom

  • Tiskalnik je predstavljen na tak način, da ga ciljni kupec najbolje razume

VIDEO
KONTAKTIRAJTE NAS

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.