Sparky kickstarter video projekt

Spreminjamo svet

Kickstarter video za zagon poslovanja

Crowdfunding video

Če imate idejo, v katero resnično verjamete in bi pomagala spremeniti svet, bi izkoristili to priložnost in jo pokazali svetu?

Točno to je cilj Sparky kompostnika: omogočiti ljudem, ki zaradi pomanjkanja prostora ali drugih razlogov, nimajo možnosti kompostirati doma. In tukaj prihaja Sparky čarovnija, ki pomaga ljudem pri tem, da so ekološko aktivni.

Sparky želi ljudem, ki preprosto ne morejo kompostirati omogočiti, da prispevajo svoj del in pomagajo naravi tako, da svoje biološke odpadke predelajo v kompost in jih uporabijo za rastline, ali pa kompost vrnejo v naravi.

Pokažemo problem in rešitev

Naročnik je želel pokazati, kaj njihov izdelek sploh je, zato smo se lotili raziskovanja, kaj ljudje resnično potrebujejo. Če smo iskreni, najti problem, ki ga imajo ljudje z odpadki, ni tako težko, druga zgodba pa je ugotoviti, kaj jih resnično moti. Ljudje imamo opravka z odpadki in biološki odpadki so običajno še večji zalogaj, ko razpade biorazgradljiva vrečka ali ko želite kompostirati in preprosto nimate prostora ali časa za to, saj se bio odpadek seveda dolgo časa sam od sebe razkraja.

Rešitev za takšno težavo je nato predstavljena kot dizajnersko ljubek kompostnik Sparky, ki okolju prijaznim ljudem pomaga pri kompostiranju odpadkov iz udobja njihovih domov. Želeli smo se osredotočiti na prikaz njegove preprostosti in na to, kako bi ljudje z njegovo uporabo lahko pomagali naravi. Idealno smo ciljali na ljudi, ki jim je na prvem mestu varovanje okolja v upanju, da bo kompostiranje doma sčasoma postalo razširjeno med ljudmi.

ste vedeli

Kako smo naredili ta video

Izvedli smo obsežno raziskavo o tem, kaj ljudje potrebujejo in želijo videti. Po tem smo se osredotočili na ustvarjanje scenarija, ki pokaže kako lahko Sparky pomaga okolju prijaznim ljudem, da opravijo svoj del in na preprost način sodelovali pri ekološkem odstranjevanju bioloških odpadkov. Po tem smo morali samo še pravilno poskrbeti za potek zgodbe in ljudi pritegniti k gledanju.

  • Poudarek je na ekološko ozaveščenih ljudeh, ki želijo narediti spremembo.

  • Gledalci vidijo, da je Sparky preprosto uporabljati in narediti kompost doma.

  • Ljudje se lahko identificirajo z idejo o varovanju okolja in planeta.

VIDEO

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.