Project Description

Vse je na zalogi – Canon tiskalniki – Copia Biro

Vse za printanje na enem mestu

V času primanjkovanja, je vse na zalogi

Reklamni video

Copia Biro se je znašlo v zanimivi situaciji, saj so imeli polno skladišče printerjev, medtem ko je bilo splošno pomanjkanje zaradi epidemije. Zato so želeli poudariti svojo situacijo in povedati strankam, da pri njih še vedno lahko dobijo tiskalnik in da je vse na zalogi.

Ker je bila ta informacija v prvi vrsti namenjena promociji in prenašanju informacij, da so tiskalniki na zalogi, ni bilo potrebe po iskanju pretirano lepe in zanimive lokacije in smo se odločili snemanje izvesti kar v njihovem skladišču.

Imamo lokacijo, ampak ima svoje omejitve. Kaj pa zdaj?

Pri tem videu smo imeli tri navodila: naj bo zanimiv video, pridobi pozornost in sporoči, da so tiskalniki na zalogi. Ker prostor skladišča ni zelo velik, pa tudi z ogromno Canon tiskalniki ni mogoče delati presežkov znotraj danih parametrov, smo kompenzirali to dejstvo s tem, da smo se osredotočili na dinamično gibanje kamere.

Na sami lokaciji ni bilo veliko prostora in priložnosti postavljati snemalne opreme, zato smo postavili dve luči, eno smo pa premikali skupaj z kamero. Snemanje smo usmerili predvsem na gibanje in smo uporabili kamero na gimbalu, ki naredi zanime prizore skozi premikanje. Ker je skladišče načeloma na vseh straneh isto in ni kadra, ki bi z barvitostjo in izgledom pritegnil oko, smo raje uporabljali hitro gibanje in reze med kadri, zato da smo preko tega povečali prostor in izpostavili sporočilo, da imajo vse na zalogi, kar se tiskalnikov tiče.

Ste vedeli

Težave s katerimi smo se soočili

Ker sam prostor ni omogočal veliko manevriranja, smo se primarno osredotočili na gibanje kamere in tekoč, hiter edit, skupaj z besedilom animiranim na zaslonu. Tako je video zanimiv, informativen in izraža svoje sporočilo potencialnim kupcem, ki si želijo Canon tiskalnik. Pomembno je bilo tudi, da je video gledljiv, obenem pa dovolj kratek, da obdrži zanimanje gledalca.

  • Majhen prostor smo kompenzirali s close up posnetki

  • Osredotočili smo se na detajle in na zanimiv edit videa s efekti

  • V video smo dodali tudi besedilo, da gledalec ve kaj sporoča

VIDEO
KONTAKTIRAJTE NAS

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.