Project Description

Zoran Stevanović – Video vizitka stranke Resnica

Nagovor potencialnim volilcem

Čustvena predstavitev skozi video zgodbo

Stranke Resnica

Poslovna video vizitka oziroma video zgodba

Zoran Stevanović je kot politična osebno nastopil najprej kot svetnik v mestni občini Kranj, potem je kandidiral za župana in osvojil največ svetniških mest z svojo listo. Ker pa je svojo politično kampanjo gradil predvsem na zaupanju, se je na nas obrnil z željo, da se ga predstavi kot osebo širši množici in pokaže, zakaj je v politiki in kakšne cilje ima.

Zato smo morali Zorana predstaviti najprej kot človeka in nato vse ostalo in zato je doseg tega cilja bil najbolj primeren tip videa ravno Video zgodba podjetja ali z drugimi besedami Poslovna video vizitka. Ta tip videa je osredotočen na to, da naredi pristno, čustveno vez z gledalcem in obenem poda zanimivo zgodbo, s katero se lahko gledalec poistoveti.

Kako najti pravi ton videa?

Ker je politika le politika, smo imeli zanimivo oviro pred sabo in to je, kako predstaviti politično osebo na pozitiven način. Navsezadnje so gledalci zelo negativno nastrojeni proti politiki in potrebno je bilo najti rešitev. Ker je Zoran Stevanović ustanovil stranko Resni.ca, smo vzeli ravno to idejo kot rdečo nit, saj Zoran in stranka predstavljata svežino na političnem parketu.

Zato smo se skupaj z Zoranom odločili, da naredimo video zgodbo (poslovna video vizitka), ki zajame njegovo sporočilo. Pri tem smo se držali formule za video vizitko, ki osredotoča na kdo, kaj dela, zakaj to počne in kako pomaga potencialnim volilcem. Obenem smo povzeli njegovo energijo in tudi gledalcem omogočili, da se lahko poistovetijo z Zoranom skozi njegove hobije, družino in cilje v življenju.

Ste vedeli

Težave s katerimi smo se soočili

Pri poslovni video vizitki oziroma zgodbi podjetja je pomembno, da poda informacije na tak način, da se gledalec s temi informacijami poistoveti in da s tem naredimo čustveno povezavo. Ta tip videa je namenjen reševanju časa, ker lahko dosežemo veliko ljudi naenkrat, namesto vsakega posebej v živo, skozi zelo direktno sporočilo, obenem pa zgradi zaupanje in s tem naredi čustveno povezavo.

  • Prikazati je bilo potrebno “zakaj” to počne

  • Čustveno povezavo smo naredili s prikazom Zorana kot osebo

  • Video predstavi sporočilo v najbolj čisti in usmerjeni obliki

VIDEO
KONTAKTIRAJTE NAS

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.