REALNOST CROWDFUNDINGA:

Okoli 70% vseh Kickstarter in Indiegogo projektov propade, saj veliko podjetnikov predvideva, da je dovolj, če imajo odličen produkt. “Če zaženem moj izjemen produkt, me bodo finančno podprli.” – žal pa realnost ni tako prijetna. Uspešna kampanja na Kickstarterju in Indiegogo je odvisna od sistematskega pristopa, tako psihološkega, kot marketinškega. V to spada predvsem odlična vizualna predstavitev, kjer je video izjemno pomemben in s katerim boste potencialne kupce oziroma podpornike, prepričali da vam zaupajo denar, ki bo zagnal vaše podjetje in produkt.

VERJAMEMO V VAŠ CROWDFUNDING PROJEKT

Razumemo startup-e. Zavedamo se, da ste v svojo idejo vložili ogromno dela in kapitala, tako človeškega kot finančnega. Vendar pa je skoraj nemogoče, da vas bo kdo v tej hitri ekonomiji opazil, brez predhodne priprave in razumevanja vaših ciljnih kupcev. Odličen video in dobra marketing kampanja bo zagotovila, da bo vaša ideja izstopala od drugih, saj bomo preko videa predstavili vašo idejo v najboljši luči. In ravno zato bomo vašemu crowdfunding projektu pomagali preseči vsa pričakovanja!

VIDEO MARKETING, KI PRINESE REZULTATE

Videi, katere delamo so narejeni s kreativno zgodbo v mislih, katera bo navdušila vašo publiko in zgradila uspešno kampanjo okoli video predstavitve. Pomembno je, da predstavimo vaš izdelek na tak način, da se gledalci lahko s tem poistovetijo in obenem z vami zgradijo čustveno vez, saj je ravno ta tista, ki izdelek dejansko proda. Projekte na crowdfunding platformah ljudje podprejo predvsem zato, ker verjamejo v vizijo podjetja in ker so jim “všeč”. Čeprav je izdelek pomemben, je velikokrat sekundarnega pomena, saj marsikdo podpre vaš projekt ravno na čustveni in ne emocionalni podlagi.

VI IMATE ODLIČNO IDEJO, MI PA NAREDIMO ODLIČEN VIDEO

Z vami gremo skozi ves proces od zasnovne ideje in vse do objave. Z vami smo na vsakem koraku, nudimo podporo in dajemo podobo vaši viziji.

NAŠA CROWDFUNDING VIDEO PRODUKCIJA VAM POMAGA

Pokažite sebe

Vaši vlagatelji se morajo počutiti, kot da vas poznajo. Da bodo investirali denar, morajo zaupati osebi, ki stoji za podjetjem, v katero vlagajo svoj čas in finance. Z množičnimi kampanjami hkrati ciljate na tisoče vlagateljev, ki jih je nemogoče osebno spoznati in nagovoriti. Zato skozi video nagovorite ljudi, da vas lahko spoznajo.

Povejte zgodbo

Zgodbe so nepozabne in ljudje jih radi poslušajo, še rajši pa gledajo. Če ima crowdfunding video dobro zgodbo, ga bodo ljudje veliko pogosteje delili in tako znatno povečamo možnost, da postane video viralen. Da investitorji ali kupci začnejo verjeti v vaš izdelek, jim skozi zgodbo v videu pokažemo, zakaj je ta izdelek popoln za njih. Ko boste videli rezultate takega pristopa, vam ne bo žal.

Sporočilo je ključno

Če želimo gledalce spremeniti v kupce, moramo vašo sporočilo vključiti v sam video. Vlagatelje običajno prepriča prav čustvena povezava z izdelkom, zato je pomembno, da se naredi emocionalni stik v videu.

Jasen klic k akciji

Imeti je potrebno jasen poziv k akciji. V videu povemo investitorjem, kaj bodo pridobili in kako se lahko lotijo vlaganja. Ko skupaj delamo scenarij za iskanje potencialnih investitorjev, vedno naredimo testno publiko in na njih preizkusimo odziv. Tako vemo, kaj je potrebno dodati ali spremeniti.

Vključimo mnenja

Eden od načinov predstavitve vašega izdelka je, da trenutne stranke povejo, kako jim pomaga ali kako jim je spremenil življenje. Če ste še vedno v zgodnji fazi razvoja in nimate nobene stranke, se naredi video, kjer potencialni kupci govorijo o težavah, katero vaš izdelek rešuje in tako dodamo vrednost kupcem.

Demonstracija

Vaš izdelek moramo pokazati v akciji. Kako bo deloval? Kdo ga bo uporabljal? Kako jim bo olajšalo življenje? Jim prihranite čas? Ali jim želite prihraniti denar? Ali pa jih preprosto osrečiti? Kakšno vrednost prinese kupcu? Bolj ko potencialni kupci razumejo vaš izdelek in njegovo vrednost, večja je verjetnost, da ga bodo kupili.

Upravičite strahove

Svojim potencialnim kupcev povejte, da bodo izdelki do njih prišli brez težav in da imate že narejene načrte za proizvodnjo. Tako njihove potencialne strahove odstranite in si obenem zagotovite mirno delovanje.

Video je investicija

S prepričljivim videom pokažete, da ste resno podjetje. Več kot polovica potrošnikov verjame, da kakovost vašega videa odraža kakovost vaše blagovne znamke. Varčevanje pri videu zato ni priporočljivo, če želite uspeti.

Bi radi z nami posneli vaš fundraising oziroma crowdfunding video za Kickstarter ali Indiegogo? Obiščite našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in v najkrajšem času vas kontaktiramo!

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati poslovne rezultate s pomočjo videa? Obiščite našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

KONTAKTIRAJTE NAS
Predstavitveni video predstavi vas in vaše podjetje na zanimiv in informativen način.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Kaj je predstavitveni video?

PREDSTAVITVENI VIDEO

Ta video predstavi vas ali vaše podjetje na zanimiv in poučen način. Odličen je za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti.

POGLEJTE VEČ

REKLAMNI VIDEO

Kaj je video reklama?

REKLAMNI VIDEO

Video reklama predstavi izdelek ali storitev direktno k vašemu končnemu kupcu. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces zanimiv za kupca.

POGLEJTE VEČ
Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami.

BRANDING VIDEO

Kaj je branding video?

BRANDING VIDEO

Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami. Ti video imajo cilj prikazati določene zanimivosti vašega podjetja ali izdelkov in vsakdanjika pri delu.

POGLEJTE VEČ
Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

CROWDFUNDING VIDEO

Kaj je crowdfunding video?

CROWDFUNDING VIDEO

Imate odličen izdelek in želite pridobiti financiranje zanj? Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

POGLEJTE VEČ
Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

ZAPOSLITVENI VIDEO

Kaj je zaposlitveni video?

ZAPOSLITVENI VIDEO

Ste naleteli na težave pri pridobivanju novega kadra? Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

POGLEJTE VEČ
Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Kaj je izobraževalni video?

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Želite prenesti znanje na vaše naročnike ali zaposlene? Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.