REALNOST CROWDFUNDINGA:

Okoli 70% vseh Kickstarter in Indiegogo projektov propade, saj veliko podjetnikov predvideva, da je dovolj, če imajo odličen produkt. “Če zaženem moj izjemen produkt, me bodo finančno podprli.” – žal pa realnost ni tako prijetna. Uspešna kampanja na Kickstarterju in Indiegogo je odvisna od sistematskega pristopa, tako psihološkega, kot marketinškega. V to spada predvsem odlična vizualna predstavitev, kjer je video izjemno pomemben in s katerim boste potencialne kupce oziroma podpornike, prepričali da vam zaupajo denar, ki bo zagnal vaše podjetje in produkt.

VERJAMEMO V VAŠ CROWDFUNDING PROJEKT

Razumemo startup-e. Zavedamo se, da ste v svojo idejo vložili ogromno dela in kapitala, tako človeškega kot finančnega. Vendar pa je skoraj nemogoče, da vas bo kdo v tej hitri ekonomiji opazil, brez predhodne priprave in razumevanja vaših ciljnih kupcev. Odličen video in dobra marketing kampanja bo zagotovila, da bo vaša ideja izstopala od drugih, saj bomo preko videa predstavili vašo idejo v najboljši luči. In ravno zato bomo vašemu crowdfunding projektu pomagali preseči vsa pričakovanja!

VIDEO MARKETING, KI PRINESE REZULTATE

Videi, katere delamo so narejeni s kreativno zgodbo v mislih, katera bo navdušila vašo publiko in zgradila uspešno kampanjo okoli video predstavitve. Pomembno je, da predstavimo vaš izdelek na tak način, da se gledalci lahko s tem poistovetijo in obenem z vami zgradijo čustveno vez, saj je ravno ta tista, ki izdelek dejansko proda. Projekte na crowdfunding platformah ljudje podprejo predvsem zato, ker verjamejo v vizijo podjetja in ker so jim “všeč”. Čeprav je izdelek pomemben, je velikokrat sekundarnega pomena, saj marsikdo podpre vaš projekt ravno na čustveni in ne emocionalni podlagi.

VI IMATE ODLIČNO IDEJO. MI NAREDIMO ODLIČEN VIDEO

IZSTOPAJOČ VIDEO. TO JE NAŠE DELO.

USPEŠEN VIDEO IMA:

Natančno vizualno obliko

Zanimivo in efektivno zgodbo

Cinematičen izgled

Socialni odziv in viralnost

Bi radi z nami posneli vaš “fundraising” video na Kickstarter-ju ali Indiegogo? Skočite na našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in v najkrajšem času vas kontaktiramo!

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati poslovne rezultate s pomočjo videa? Pojdite na našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

KONTAKTIRAJTE NAS
Snemanje predstavitvenih videov

PREDSTAVITVENI VIDEO

Snemanje reklam

REKLAMNI VIDEO

Branding video

BRANDING VIDEO

Crowdfunding video

CROWDFUNDING VIDEO

Zaposlitveni video

ZAPOSLITVENI VIDEO

Izobraževalni video

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Time lapse gradnje

TIME LAPSE GRADNJE

Snemanje iz zraka

SNEMANJE IZ ZRAKA