REALNOST CROWDFUNDINGA:

Okoli 70% vseh Kickstarter in Indiegogo projektov propade, saj veliko podjetnikov predvideva, da je dovolj, če imajo odličen produkt. “Če zaženem moj izjemen produkt, me bodo finančno podprli.” – žal pa realnost ni tako prijetna. Uspešna kampanja na Kickstarterju in Indiegogo je odvisna od sistematskega pristopa, tako psihološkega, kot marketinškega. V to spada predvsem odlična vizualna predstavitev, kjer je video izjemno pomemben in s katerim boste potencialne kupce oziroma podpornike, prepričali da vam zaupajo denar, ki bo zagnal vaše podjetje in produkt.

VERJAMEMO V VAŠ CROWDFUNDING PROJEKT

Razumemo startup-e. Zavedamo se, da ste v svojo idejo vložili ogromno dela in kapitala, tako človeškega kot finančnega. Vendar pa je skoraj nemogoče, da vas bo kdo v tej hitri ekonomiji opazil, brez predhodne priprave in razumevanja vaših ciljnih kupcev. Odličen video in dobra marketing kampanja bo zagotovila, da bo vaša ideja izstopala od drugih, saj bomo preko videa predstavili vašo idejo v najboljši luči. In ravno zato bomo vašemu crowdfunding projektu pomagali preseči vsa pričakovanja!

VIDEO MARKETING, KI PRINESE REZULTATE

Videi, katere delamo so narejeni s kreativno zgodbo v mislih, katera bo navdušila vašo publiko in zgradila uspešno kampanjo okoli video predstavitve. Pomembno je, da predstavimo vaš izdelek na tak način, da se gledalci lahko s tem poistovetijo in obenem z vami zgradijo čustveno vez, saj je ravno ta tista, ki izdelek dejansko proda. Projekte na crowdfunding platformah ljudje podprejo predvsem zato, ker verjamejo v vizijo podjetja in ker so jim “všeč”. Čeprav je izdelek pomemben, je velikokrat sekundarnega pomena, saj marsikdo podpre vaš projekt ravno na čustveni in ne emocionalni podlagi.

VI IMATE ODLIČNO IDEJO. MI NAREDIMO ODLIČEN VIDEO

IZSTOPAJOČ VIDEO. TO JE NAŠE DELO.

USPEŠEN VIDEO IMA:

Natančno vizualno obliko

Zanimivo in efektivno zgodbo

Cinematičen izgled

Socialni odziv in viralnost

Bi radi z nami posneli vaš “fundraising” video na Kickstarter-ju ali Indiegogo? Skočite na našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in v najkrajšem času vas kontaktiramo!

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati poslovne rezultate s pomočjo videa? Pojdite na našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

KONTAKTIRAJTE NAS
Predstavitveni video predstavi vas in vaše podjetje na zanimiv in informativen način.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Kaj je predstavitveni video?

PREDSTAVITVENI VIDEO

Ta video predstavi vas ali vaše podjetje na zanimiv in poučen način. Odličen je za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti.

POGLEJTE VEČ

REKLAMNI VIDEO

Kaj je video reklama?

REKLAMNI VIDEO

Video reklama predstavi izdelek ali storitev direktno k vašemu končnemu kupcu. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces zanimiv za kupca.

POGLEJTE VEČ
Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami.

BRANDING VIDEO

Kaj je branding video?

BRANDING VIDEO

Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami. Ti video imajo cilj prikazati določene zanimivosti vašega podjetja ali izdelkov in vsakdanjika pri delu.

POGLEJTE VEČ
Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

CROWDFUNDING VIDEO

Kaj je crowdfunding video?

CROWDFUNDING VIDEO

Imate odličen izdelek in želite pridobiti financiranje zanj? Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

POGLEJTE VEČ
Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

ZAPOSLITVENI VIDEO

Kaj je zaposlitveni video?

ZAPOSLITVENI VIDEO

Ste naleteli na težave pri pridobivanju novega kadra? Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

POGLEJTE VEČ
Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Kaj je izobraževalni video?

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Želite prenesti znanje na vaše naročnike ali zaposlene? Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

POGLEJTE VEČ
Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

TIME LAPSE VIDEO GRADNJE

Kaj je time lapse video gradnje?

TIME LAPSE VIDEO GRADNJE

Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

POGLEJTE VEČ
Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

SNEMANJE IZ ZRAKA

Kaj je snemanje iz zraka?

SNEMANJE IZ ZRAKA

Snemanje iz zraka z dron brezpilotnikom je bilo do sedaj možno samo s helikopterji. Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

POGLEJTE VEČ