SNEMANJE KICKSTARTER IN INDIEGOGO VIDEOV

Video marketing, ki prinese rezultate!

Naše strategije so izdelane in zgrajene na uveljavljen pristopu. Naši videi so narejeni z zgodbo v mislih in kreativno vedno razmišljamo ter razumemo kako crowdfunding video deluje, kako navdušiti vašo publiko in zgraditi uspešno kampanjo okoli video predstavitve. Skupaj z vami bomo začrtali najboljše kadre, kateri bodo vašo kampanjo spravili na naslednjo stopnjo!

RESNICA O CROWDFUNDING-U:

Okoli 70% vseh Kickstarter in Indiegogo projektov propade, saj veliko podjetnikov zmotno misli, da je dovolj če imate “odličen produkt”. “Če zaženem moj izjemen produkt, me bodo finančno podprli.” – ko bi le bilo tahko lahko. Uspešna kampanja pri Kickstarterju in Indiegogo je odvisna od sistematskega pristopa, tako psihološkega kot tudi marketinškega in v to spada predvsem odlična video predstavitev, s katero boste potencialne kupce oziroma podpornike, prepričali da vam zaupajo denar, ki bo zagnal vaš produkt in podjetje.

VAŠ FUNDRAISER BO ZAŽIVEL Z NAŠIM VIDEOM!

Razumemo startup-e. Zavedamo se, da ste v svojo idejo dali že ogromno dela. Vendar pa je skoraj nemogoče, da vas bo kdo v tej hitro ekonomiji opazil. Želite kupce? Odličen video in dobra marketing kampanja bo zagotovila, da bo vaša ideja izstopala od drugih. Naša profesionalna ekipa bo vašemu fundraiser-ju pomagala preseči vsa pričakovanja!

VI IMATE ODLIČNO IDEJO. MI VAM NAREDIMO ODLIČEN VIDEO

IZSTOPAJOČ VIDEO. TO JE NAŠE DELO.

USPEŠEN VIDEO IMA:

Natančno vizualno obliko

Zanimivo in efektivno zgodbo

Cinematičen izgled

Socialni odziv in viralnost

Bi radi z nami posneli vaš “fundraising” video na Kickstarter-ju ali Indiegogo? Kontaktirajte nas na spodnjem kontaktnem obrazcu, ali preko ostalih kontaktnih načinov na naši spletni strani.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oglejte si tudi ostale kategorije videov, katere izdelujemo:

Snemanje poslovnih videov
Snemanje reklam
Snemanje videov za socialna omrežja
2018-06-23T00:46:32+00:00