Loading...
Snemanje poslovnih videov2019-02-16T14:39:28+00:00

SNEMANJE POSLOVNIH (KORPORATIVNIH) VIDEOV

Od vseh medijev ima film ali video največjo vizualno moč. Noben drug medij ni niti približno tako učinkovit pri združevanju prepričljivih racionalnih in logičnih argumentov z močnim čustvenim odzivom. Z visoko kvalitetno produkcijo in čudovitimi inovativnimi grafičnimi rešitvami, spremenimo poslovni film iz nezanimivih informacij s premikajočimi slikami v dinamično in zanimivo video zgodbo, ki postane zelo učinkovito marketinško orodje.

Predstavite vaše podjetje v najboljši podobi z videom!

Izdelujemo poslovne filme za izdelke, znamke, storitve in ideje, ki ustvarjajo zavedanje in željo po nakupu. Naš uspeh prihaja iz združevanja kreativnosti in kvalitete z resnično vrednostjo in zanesljivostjo.

Z našimi strankami tesno sodelujemo pri celem projektu, od začetnega koncepta do končanega videa, zaradi česar lahko dostavimo odlične filme tako za interno, kot javno uporabo.

Ne glede na to ali želite navdušiti in motivirate svoje zaposlene, lansirati nov produkt ali povečati pozornost na vašo znamko, lahko naredimo veliko za prepoznavnost in prisotnost vašega podjetja na trgu.

Snemanje videov je naša strast!

Od koncepta do zaključka, naredimo filme, ki imajo močan vpliv na gledalce, kateri se dotaknejo ljudi in jih bodo tudi večkrat ogledali. Kot ekipa profesionalcev imamo samo en cilj: izdelati filme najboljše kvalitete, podprte z odlično strategijo, kreativnostjo in rezultati.

V kolikor bi radi imeli specifične posnetke produktov, za to uporabimo studio.

KAKO NASTANE VIDEO:

Načrtovanje procesa
Snemanje in post produkcija
In na koncu rezultat

Pri poslovnih filmih se potrudimo za naše stranke narediti proces snemanja čimbolj preprost. Nudimo široko ponudbo video produkcije in vedno iščemo nove ideje, svežino in zanimivosti pri snemanju in urejanju, zaradi česar tudi obstoječe stranke z veseljem sodelujejo z nami tudi pri bodočih projektih.

Trdno verjamemo v dejstvo, da je naš uspeh vezan na uspeh naših strank. Nič nas ne osreči toliko, kot videti zadovoljne in srečne poslovne partnerje, katerim je naš video omogočil izboljšanje poslovnih rezultatov in doseganje ciljev. Vaš uspeh, je tudi naš uspeh. Kar nas loči od ostalih podjetij, ki snemajo korporativne videe, je naša sposobnost narediti projekte od koncepta do zaključka z našim obširnim znanjem, ki vključuje pisanje scenarijev, snemanjem, barvnim in grafičnem urejanjem, post-produkcijo ter izdelavo specializiranih zvočnih efektov.

Bodite kot odprta knjiga, vendar posneta in v videu. Naj vas stranke spoznajo!

VAŠ USPEH JE TUDI NAŠ USPEH!

In mi smo tukaj zato, ker bi vam radi pomagali. Zato nas tudi zanima vaša zgodba, saj se zavedamo, da ima vsako podjetje svojo zgodbo in dušo, zaradi česar do vas pristopamo na drugačen način. Zanima nas kdo ste, kakšna je vaša vizija, komu pomagate z vašimi izdelki ali storitvami! Z veseljem vas bomo gledali, kako rastete in se širite, saj se za naše poslovne partnerje zares izjemno potrudimo!

Video pridobiva na popularnosti
Povečajte rast preko video reklame
Povečajte obisk s profesionalnimi in vrhunskimi videi
Kupec se lahko vnaprej prepriča, da želi sodelovati z vami

VIDEO JE ORODJE, KI LAHKO ODLIČNO REŠI VAŠE TEŽAVE!

Video je orodje katerega se lahko odlično uporabi za vaše podjetje. Za vas lahko naredimo serijo videov za potrebe učenja zaposlenih, posnamemo pomembne intervjuje, predstavimo vaše podjetje kupcem in poslovnim partnerjem, ali pa gradimo prepoznavnost vašega brenda oziroma znamke. Z kreativnim in učinkovitim pristopom na čustveni ravni, bodo vaši videi zanimivi in gledljivi!

V kolikor pa vaše želje segajo v reklamne namene, si lahko več o tem ogledate na tem naslovu!

Ne pozabite pa, najboljša gradnja prepoznavnosti vaše znamke je ravno na digitalnih medijih, kot so socialna omrežja.

Želite imeti svoj zanimiv korporativni (poslovni) video, kateri se bo čustveno povezal z vašimi kupci? Povejte nam svoje želje preko kontaktnega obrazca!

Snemanje poslovnih videov
Snemanje reklam
Snemanje videov za socialna omrežja