PREDSTAVITVENI VIDEO

PREDSTAVITVENI VIDEO

Ima definiran cilj

Predstavitveni video prikaže točno to, kar želite najbolj izpostaviti.

V času internetnega dostopa video kraljuje, zato se podjetja odločajo, da predstavijo sebe, izdelke ali storitve svojim potencialnim kupcem. Internet omogoča zelo usmerjeno ciljanje primernih kupcev, obenem pa lahko postane video viralen in se širi sam od sebe. Pri teh videih je pomembno, da so zabavni, zanimivi, kratki in predvsem usmerjeni v to, kaj bi radi pokazali in kaj dosegli.

  • Prikažite podjetje, izdelke, storitve ali kaj drugega

  • Usmerjeno dosega cilje in se usmerja na točno določene kupce

  • Po ogledu si vas ljudje zapomnijo, če govorite njihov jezik

Referenčni primer

Poglejte predstavitveni video

Kliknite za ogled

Pritisnite za ogled

Predstavitveni video je izjemno pomemben iz vidika uporabnosti in dostopnosti naprav za ogled videa, saj ga lahko pogledamo kejrkoli in kadarkoli. Zanimiva predstavitev vašega podjetja, izdelka, storitve ali ideje, ki temelji na čustveni povezavi s gledalcem preko dobro zamišljene zgodbe, je za pozitivno poslovno rast nujna. Od vseh medijev ima video največjo vizualno moč, saj noben drug medij ni tako učinkovit pri združevanju prepričljivih logičnih argumentov z močnimi čustvenimi vzroki, zakaj nek izdelek ali storitev kupec resnično potrebuje. Z kvalitetno video produkcijo in čudovitimi inovativnimi rešitvami, spremenimo predstavitveni video iz nezanimivih informacij s premikajočimi slikami, v dinamično in zanimivo promocijsko video zgodbo, ki postane vaše najbolj učinkovito marketinško orodje.

Kako predstaviti podjetje, izdelek ali storitev?

Predstavitveni video pridobi pozornost kupcev

Snemamo predstavitvene videe za izdelke, znamke, storitve in ideje, ki ustvarjajo zavedanje in željo po nakupu. Mi se snemanja videov lotevamo z združevanjem kreativnosti in znanja, tako pa ustvarimo vrednost za vaše gledalce. Z našimi naročniki tesno sodelujemo pri celem projektu, od začetnega koncepta do končnega videa, zaradi česar naredimo odličen promocijski video tako za interno, kot javno uporabo.

Ne glede na to ali želite navdušiti in motivirati svoje zaposlene, lansirati nov produkt ali povečati prepoznavnost vaše znamke, bo predstavitveni video najboljša izbira za vas.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Imate odlično podjetje, katero nudi zanimive izdelke ali storitve? Želite izstopati in pridobiti nove stranke? Rešitev je video!

Našim naročnikom nudimo visoko kvalitetne rešitve z video produkcijo, predvsem pa odličen odnos in sodelovanje. Ker nam je vaša rast izrednega pomena, se pri vsakem videu izjemno potrudimo.

Spartaq video produkcija
Efektiven

Namenjen je pridobivanju zaupanja in premostitvi vrzeli med podjetjem in kupcem.

Profitabilen

Pogovarja se direktno s kupcem in odgovarja na njihove zadržke, zato olajša nakupno odločitev.

Usmerjen

Narejen je za ciljno skupino, katera ima določene navade in način izražanja, zato je bolj opažen.

KONCEPT IN IZVEDBA

Naš cilj je vedno narediti video, ki ima močan čustveni odziv gledalcev. Video se mora dotakniti ljudi, zato da jih bodo tudi večkrat ogledali in tudi te videe delili z ostalimi. Z vami se pogovorimo o konceptni ideji, zato da lahko v čim večji meri upoštevamo tudi vaše želje in predloge.

Kot ekipa profesionalcev imamo samo en cilj: izdelati vrhunske videe najboljše kvalitete, podprte z odlično strategijo, kreativnostjo in rezultati.

NAČRTOVANJE

Izmenjava idej
Izmenjava idej
Izdelava scenarija
Izdelava scenarija

PRODUKCIJA

Snemanje in editiranje
Snemanje & editiranje
Post produkcija
Post produkcija

DOSTAVA

Predstavitev
Predstavitev
Objava
Objava

Sam proces snemanja predstavitvenega videa naredimo čim bolj preprost. Nudimo široko ponudbo video produkcije in vedno iščemo nove ideje, svežino in zanimivosti pri snemanju in urejanju, zaradi česar tudi obstoječi naročniki z veseljem sodelujejo z nami tudi pri bodočih projektih.

Trdno verjamemo v dejstvo, da je naš uspeh vezan na uspeh naših strank. Nič nas ne osreči toliko, kot videti zadovoljne in srečne poslovne partnerje, katerim je naš video omogočil izboljšanje poslovnih rezultatov in doseganje ciljev. Vaš uspeh, je tudi naš uspeh. Kar nas loči od ostalih podjetij, ki snemajo korporativni oziroma promocijski video, je naša sposobnost narediti projekte od koncepta do zaključka z našim obširnim znanjem, ki vključuje pisanje scenarijev, snemanjem, barvnim in grafičnem urejanjem, post-produkcijo ter izdelavo specializiranih zvočnih efektov.

Video s efektom

Odnos je pomemben

Izdelamo SREDSTVA

Sredstva so nekaj, kar ustvarjamo in smo bolj agencija za sredstva kot pa za vsebine, ker delamo sredstva (torej video) za daljše časovno obdobje, ki bodo živela na vaših prodajnih kanalih, procesih, ali spletnih straneh naslednje 3 do 5 ali celo še več let in privabljala kupce.

Canon TZ30000
Canon TZ30000

IN ZGRADIMO MOST

Preden pride do prodaje, je med podjetji in kupci prepad. Rečejo mu tudi “the gap”, v tej vrzeli pa je ogromno nevarnosti, negotovosti in nesigurnosti. Naši video projekti preko prepada zgradijo most med vami in kupci v obliki zanimivega videa.

VAŠ USPEH JE TUDI NAŠ USPEH!

In mi smo tukaj zato, ker bi vam radi pomagali. Zato nas tudi zanima vaša zgodba, saj se zavedamo, da ima vsako podjetje svojo zgodbo in dušo, zaradi česar do vas pristopamo na drugačen način. Zanima nas kdo ste, kakšna je vaša vizija, komu pomagate z vašimi izdelki ali storitvami! Z veseljem vas bomo gledali, kako rastete in se širite, saj se za naše poslovne partnerje izjemno potrudimo in naredimo odličen promocijski video!

VIDEO JE ORODJE, KI REŠUJE VAŠE TEŽAVE!

Video je orodje katerega se lahko odlično uporabi za vaše podjetje. Za vas lahko naredimo serijo videov za potrebe učenja zaposlenih, posnamemo pomembne intervjuje, predstavimo vaše podjetje kupcem in poslovnim partnerjem, ali pa gradimo prepoznavnost vašega brenda oziroma znamke. Z kreativnim in učinkovitim pristopom na čustveni ravni, bodo vaši videi zanimivi in gledljivi!

Popularen
VEDNO BOLJ POPULAREN

Kar 80% vse ogledane vsebine na spletu do leta 2020 je video. V naslednjih letih se bo ta trend samo še povečeval.

Dosega cilje
RAST Z VIDEOM

Podjetja ki za svoje oglaševanje uporabljajo video, v povprečju povečajo svoje prihodke za 49% hitreje od podjetij, ki videa ne uporabljajo.

Pripelje obisk
VIDEO POVEČA OBISK

Objave (spletna stran, socialna omrežja), ki vsebujejo video privabijo trikrat več obiskovalcev! Video je odličen način za povečanje obiska.

Prava komunikacija
VIDEO PREPRIČA KUPCA

Kar 50% kupcev prvo pogleda video predstavitev izdelka ali storitve, preden se odločijo za nakup, zato je pomembno, da jih prepričate prav vi.

Narejeno po meri za podjetja

Storitve

Ta vrsta videa na zanimiv in poučen način predstavi vaše podjetje. Video “Content Shockwave” je odličen način za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti ali za posredovanje sporočila.

Poglejte več
Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

Standardizirajte znanje, ki ga prenašate na gledalca in zagotovite ustrezno delovno izobraževanje. To je najboljši način, da poučite svoje stranke ali zaposlene in povečate angažiranost.

Poglejte več
Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

Imate težave pri iskanju najboljših ljudi za delovno mesto v vašem podjetju? Video oglas za zaposlovanje prikaže vašo delovno kulturo, hkrati pa prenese vrednote in prepričanja podjetja.

Poglejte več

Imate odličen izdelek in želite zanj pridobiti sredstva? Video o crowdfunding financiranju je narejen posebej za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobitev zaupanja vlagateljev.

Poglejte več

Video oglas predstavlja izdelek ali storitev neposredno vaši končni stranki. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces lažji in učinkovitejši.

Poglejte več
Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

Snemanje iz zraka doda videu edinstven občutek, saj pokaže pogled, ki ga običajno ne vidimo. Če želite, da bi vaš video izgledal filmsko, so posnetki z dronom prava pot.

Poglejte več

Video za branding se na družbenih omrežjih uporablja za krepitev vaše blagovne znamke z zanimivimi video vsebinami. Ti videi so namenjeni povezovanju s potencialnimi strankami skozi kul videe.

Poglejte več
Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

Zajema daljše obdobje gradnje od začetka do konca. Ta vrsta videa je odličen način, da poslovnim partnerjem ali strankam pokažete uspeh, rast in razvoj podjetja skozi celotno zgodovino.

Poglejte več
KONTAKTIRAJTE NAS

Vam je všeč kateri od naših projektov ali se želite samo pogovoriti o vaši ideji za projekt? Kontaktirajte nas preko našega kontaktnega obrazca, kjer nam lahko podrobneje poveste, o čem se gre pri vašem projektu in če smo dober fit, vas bomo zagotovo kmalu kontaktirali!

O nas

Spartaq video produkcija smo specializirani za ustvarjanje učinkovitih videov za podjetja. Ko želi nekdo sodelovati z nami, analiziramo njihovo podjetje, vidimo kje so prednosti, kakšno je njihovo sporočilo, njihov sistem prepričanj in edinstveno prodajno prednost (USP). Vse to nato uporabimo za izdelavo videa, ki pritegne in zajame njihovo ciljno občinstvo na tak način, da prenehajo samo prodajati in namesto tega začnejo klicati svoje stranke k sebi, s čimer povečajo prodajo in ustvarijo odličen odnos s svojimi kupci.