Loading...
Snemanje videov za socialna omrežja2019-02-16T14:30:51+00:00

SNEMANJE VIDEOV ZA SOCIALNA OMREŽJA

Uporaba videov na socialnih omrežjih je nizko cenovni, preprost in učinkovit način predstavitve vas, vašega produkta ali storitve, naravnost k vašim popolnim kupcem na spletu in obenem poveča kredibilnost ter avtentičnost vaše znamke, katero ne bi mogli doseči z uporabo tradicionalnih medijev.

Prehitite konkurenco in povečajte prodajo z videom!

Facebook je odlična naložba
Video narejen specifično za socialna omrežja, bo deležen tudi več delitev
Večja prisotnost - večja prepoznavnost - večji dobički

KAJ JE VIDEO MARKETING NA SOCIALNIH OMREŽJIH?

Video marketing je vedno bolj priljubljen

To so videi narejeni za socialna omrežja, katerih cilj je, da so čimbolj deljiva preko socialnih omrežjih in snemana za efektivnost za vsako omrežje posebej. Ali na kratko, to so video vsebine narejene za doseganje čim večje organske publike. Čeprav so podobni viralnim posnetkom, ima video za socialna omrežja drugačen cilj, saj so zelo usmerjeni, zanimivi, informativni in pustijo pečat pri gledalcu.

Moč uporabe videov na socialnih omrežij je v tem, da pomaga vaši znamki navezati stik z vašimi kupci in jih postaviti v središče zgodbe. Zavedamo se, da se mora video za socialna omrežja začeti zanimivo, saj le tako fascinirate vaše gledalce ter imeti ravno pravšnjo dolžino samega videa. Je YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter ali predvajanje v živo, primerno za vaše potrebe? Kakšen tip video oglaševanje potrebujete? V tesnem sodelovanju, vam bomo odgovorili na ta vprašanja, ter doseglji željene rezultate.

Naše izkušnje in ideje bodo pomagali vaši znamki narediti efektivni video marketing za socialna omrežja, katera bodo presegla vašo konkurenco in dosegla cilje vašega podjetja. Čustvena, dinamična zgodba oziroma scenarij je ena od naših močnih točk in predvsem nujno potrebna za doseganje deljenja filmov na socialnih omrežjih, kjer se stil snemanja prilagodi socialnemu omrežju. Imamo znanje in sposobnost narediti videe, ki bodo zadovoljili potrebam vaši kampanji in popolno komplementirali vsako socialno omrežje.

Facebook video ima trenutno največje vračilo investicije kot spletno orodje, katerega lahko uporabite, ter bo tako v prihodnosti tudi ostalo. Ne glede na to ali tržite produkt, storitev ali sebe, je Facebook video najbolj efektiven način pridobiti obiskovalce na vašo spletno stran in povečati konverzacijo prodaje, saj lahko zelo natančno določite, komu naj se video predvaja, ter tudi s tem dvignete možnost nakupa

Video na socialnih omrežjih je razen prodaje v živo, najboljši način komuniciranja vašega izdelka potencialnim kupcem.

Snemanje lahko izpeljemo v vašem podjetju ali prostorih vaše organizacije, zunanjem okolju, hotelih, produkcijskih studiih ali kakršen koli ambient, v katerem bi radi imeli narejen posnetek, saj imamo moderno in prilagodljivo opremo, katera nam omogoča fleksibilnost, ko pride do potreb in lokacij snemanja za vaš video.

Profesionalna zvočna podlaga in kvaliteta slike sta temelj uspeha katerega koli video posnetka in naša izkušena ter specializirana produkcijska ekipa ima potrebna znanja in sposobnost snemanja, produciranja in editiranja različnih stilov videa. S tem zagotovimo vašemu podjetju film izjemne kvalitete.

Zavedamo se, da ste zaposleni in ravno zaradi tega bodo naši snemalni dnevi zelo natančno načrtovani, s čimer boste doživeli minimalno motenj v vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zagotavljamo vam, da bodo snemalni dnevi prijetna izkušnja!

Naša video produkcijska ekipa deluje v Sloveniji in v tujini.

POGLEJTE TUDI OSTALE VIDEO KATEGORIJE, KATERE DELAMO!

Skupaj z grajenjem vaše znamke preko socialnih omrežjih, je dobro razmisliti tudi o predstavitvi vašega podjetje, narediti poslovno video vizitko, ali pa videe za učenje zaposlenih. V kolikor bi pa radi izboljšali prodajo, je odlična odločitev tudi snemanje reklam, katere prilagodimo vašim potrebam in rešimo vaše težave!

Snemanje poslovnih videov
Snemanje reklam
Snemanje videov za socialna omrežja