Snemanje videov za socialna omrežja2019-03-09T21:46:26+00:00

SNEMANJE BRANDING VIDEOV

VIDEI ZA SOCIALNA OMREŽJA

Uporaba videov na socialnih omrežjih je nizko cenovni, preprost in učinkovit način predstavitve vas, vašega produkta ali storitve, naravnost k vašim popolnim kupcem na spletu in obenem poveča kredibilnost ter avtentičnost vaše znamke, katero ne bi mogli doseči z uporabo tradicionalnih medijev.

Prehitite konkurenco in povečajte prodajo z videom!

Facebook je odlična naložba
Video narejen specifično za socialna omrežja, bo deležen tudi več delitev
Večja prisotnost - večja prepoznavnost - večji dobički

KAJ JE VIDEO MARKETING NA SOCIALNIH OMREŽJIH?

Video marketing je vedno bolj priljubljen

To so videi narejeni za socialna omrežja, katerih cilj je, da so čimbolj deljivi preko socialnih omrežjih in so narejeni za vsako omrežje posebej. Na kratko, to so video vsebine narejene za doseganje čim večje organske publike. Čeprav so podobni viralnim posnetkom, ima video za socialna omrežja drugačen cilj. So zelo usmerjeni, zanimivi, informativni in pustijo pečat pri gledalcu. Zato jim rečemo tudi branding video vsebine.

Video na socialnih omrežij pomaga vaši znamki navezati stik s potencialnimi in obstoječimi kupci. Ker je branding video usmerjen na izboljšavo vaše podobe, je cilj predvsem postaviti gledalca v središče zgodbe. Zavedamo se, da se mora video za socialna omrežja začeti zanimivo, saj le tako fascinirate vaše gledalce, imeti mora tudi ravno pravšnjo dolžino. Socialna omrežja, kot so YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter so vsi odlični marketing kanali.

Naše izkušnje in ideje bodo pomagali vaši znamki narediti efektivni branding video za socialna omrežja, s katerim boste dosegli cilje vašega podjetja. Izdelava scenarija z čustveno in dinamično zgodbo, je ena od naših močnih točk in predvsem nujno potrebna za doseganje deljenja videov na socialnih omrežjih. Imamo znanje in sposobnost narediti videe, ki bodo zadovoljili potrebam vaše marketing kampanje in popolno komplementirali vsako socialno omrežje.

Facebook video ima trenutno največje vračilo investicije kot spletno orodje, katerega lahko uporabite. Ne glede na to, ali tržite produkt, storitev ali sebe, je uporaba video vsebin najbolj efektiven način pridobivanja obiskovalcev na vašo spletno stran in povečanja konverzij prodaje. Prednost Facebook-a je ta, da lahko zelo natančno določite, komu naj se video predvaja ter tudi s tem dvignete možnost nakupa

Video na socialnih omrežjih je razen prodaje v živo, najboljši način komuniciranja vašega izdelka potencialnim kupcem.

Snemanje lahko izpeljemo v vašem podjetju ali prostorih vaše organizacije, zunanjem okolju, hotelih, produkcijskih studiih ali na ostalih lokacijah, na katerih bi radi imeli narejen posnetek. Uporabljamo moderno in prilagodljivo opremo, katera nam omogoča fleksibilnost, ko pride do potreb in lokacij snemanja za vaš video.

Profesionalna zvočna podlaga in kvaliteta slike sta temelj uspeha katerega koli video posnetka. Kot izkušena ter specializirana produkcijska ekipa imamo potrebna znanja in sposobnost snemanja, produciranja in editiranja različnih stilov videa. S tem zagotovimo vašemu podjetju film izjemne kvalitete.

Zavedamo se, da ste zaposleni. Zato bodo naši snemalni dnevi zelo natančno načrtovani, s čimer boste doživeli minimalno motenj v vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zagotavljamo vam, da bodo snemalni dnevi prijetna izkušnja!

SPARTAQ DESIGNS VIDEO PRODUKCIJA

Mislite, da je video nekaj kar vaše podjetje potrebuje? Skočite na našo kontaktno stran, izpolnite naš kontaktni obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

Snemanje poslovnih videov

PREDSTAVITVENI VIDEO

Snemanje reklam

REKLAMNI VIDEO

Snemanje videov za socialna omrežja

BRANDING VIDEO

Zaposlitveni video

ZAPOSLITVENI VIDEO

Crowdfunding video

CROWDFUNDING VIDEO

Izobraževalni video

IZOBRAŽEVALNI VIDEO