BRANDING VIDEO

Dolgoročno stabilnost in rast podjetja lahko zgradite z branding video strategijo.

Branding video se uporabljajo na socialnih omrežjih kot cenovno ugoden, preprost in učinkovit način predstavitve vas, vašega produkta ali storitve. Video je prilagojene za družbena omrežja in za vaše ciljne kupcem na spletu. Branding video poveča kredibilnost ter avtentičnost vaše znamke na način, kateri z uporabo tradicionalnih medijev ne bi bil mogoč. Video produkcija branding videa lahko zajema tudi snemanje reklam in dogodkov, pri katerih se osredotočimo predvsem na kratko, jedrnato in zanimivo sporočilo.

Facebook je odlična naložba za branding video
Branding video narejen specifično za socialna omrežja, bo deležen tudi več delitev
Branding video - Večja prisotnost - večja prepoznavnost - večji dobički

KAJ JE BRANDING?

Običajna napaka podjetij vseh velikosti je miselnost, da je branding kratkoročni cilj za potrebe donosnosti. Resnica je, da bo tako razmišljanje vodilo v neizpolnjena pričakovanja in vam bo ostala samo slaba strateška vizija.

Branding za hitre donose v enem dnevu, enem tednu ali enem letu ne bo deloval. To je stalna kampanja, ki pripomore k dolgoročni prepoznavnosti in znatno prispeva k odločitvi kupca, da za nakup izbere ravno vas.

Blagovna znamka je metoda komuniciranja, ki si prizadeva, da podjetje po prepoznavnosti loči od konkurence. To je mogoče doseči na več načinov, podjetja pa morajo pri določanju, kaj dejansko predstavlja njihova znamka, upoštevati različne dejavnike:

 • Kakšen je vaš trg in kje ste na tem trgu?
 • Kako ste drugačni in zakaj ste odločite biti drugačni?
 • Kaj želijo ciljni kupci pri blagovni znamki?
 • Kateri trendi bodo vodili navade kupcev v prihodnosti?
 • Kakšni so vaši kratkoročni in dolgoročni komercialni in tržni cilji?
 • Kakšna je vaša vizualna identiteta?
 • Kakšna čustva želite vzbuditi v kupcih?

VIZUALNA PODOBA BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovna znamka je sama po sebi vizualni proces in pogosto ne obstajajo oprijemljivi rezultati, povezani z brandingom podjetja. Glavne komponente, ki sestavljajo blagovno znamko, so:

 • Ime: Kdo ste, kaj delate, kaj želite biti razumljeni.
 • Logo: Identifikator, ki mora biti prepoznaven in celo samostojen brez dodatnega besedila ali oglasa.
 • Barve: Še bolj kot besedilo, primarna (ali sekundarna) barva, ki opredeljuje logotip, spletno stran ali fizično prisotnost, razlikuje vašo znamko od drugih na instinktivni ravni.
 • Oblike: fizična silhueta ali oblika vašega logotipa ali drugih identifikacijskih oznak blagovne znamke.
 • Tipografija: Razporeditev in izbira pisave daje vtis o vam kot znamki.
 • Slogan: Fraza ali poziv k dejanju, ki si ga je enostavno zapomniti.

80% blagovne znamke je vizualna podoba in prva interakcija je pomembna. Preden ljudje spoznajo vaše podjetju, vas bodo ocenjevali na podlagi vizualnega izgleda. In to zahteva, da izkoristite potencial, katerega omogoča branding video.

VIDEO BRANDING NA SOCIALNIH OMREŽJIH

Video marketing je vedno bolj priljubljen

Branding videi so narejeni za socialna omrežja, katerih cilj je, da so čimbolj deljivi preko socialnih omrežjih. To so video vsebine narejene za doseganje čim večje organske publike. Čeprav so podobni viralnim posnetkom, ima video za socialna omrežja drugačen cilj. So zelo usmerjeni, zanimivi, informativni in pustijo pečat pri gledalcu. Zato jim rečemo branding video vsebine.

Video na socialnih omrežij pomaga vaši znamki navezati stik s potencialnimi in obstoječimi kupci. Ker je branding video usmerjen na izboljšavo vaše podobe, je cilj predvsem postaviti gledalca v središče zgodbe. Zavedamo se, da se mora video za socialna omrežja začeti zanimivo, saj le tako fascinirate vaše gledalce, imeti mora tudi ravno pravšnjo dolžino. Socialna omrežja, kot so YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter so vsi odlični marketing kanali. Zato je tudi snemanje videov za socialna omrežja pomembno za vsako podjetje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naše izkušnje in ideje v video produkciji bodo pomagale vaši znamki narediti efektivni branding za socialna omrežja, s katerim boste dosegli cilje vašega podjetja. Izdelava scenarija z čustveno in dinamično zgodbo, je ena od naših močnih točk in predvsem nujno potrebna za doseganje deljenja videov na socialnih omrežjih. Imamo znanje in sposobnost narediti videe, ki bodo zadovoljili potrebam vaše marketing kampanje in popolno komplementirali vsako socialno omrežje.

Facebook video ima trenutno največje vračilo investicije kot spletno orodje, katerega lahko uporabite. Ne glede na to, ali tržite produkt, storitev ali sebe, je uporaba video vsebin najbolj efektiven način pridobivanja obiskovalcev na vašo spletno stran in povečanja konverzij prodaje. Prednost Facebook-a je ta, da lahko zelo natančno določite, komu naj se video predvaja ter tudi s tem dvignete možnost nakupa oziroma reklame.

Video na socialnih omrežjih je razen prodaje v živo, najboljši način komuniciranja vašega izdelka potencialnim kupcem.

Snemanje lahko izpeljemo v vašem podjetju ali prostorih vaše organizacije, zunanjem okolju, hotelih, produkcijskih studiih ali na ostalih lokacijah, na katerih bi radi imeli narejen posnetek. Uporabljamo moderne kamere za snemanje in prilagodljivo, profesionalno video opremo, katera nam omogoča fleksibilnost, ko pride do potreb in lokacij snemanja za vaš video.

Profesionalna zvočna podlaga in kvaliteta slike sta temelj uspeha katerega koli video posnetka. Kot izkušena ter specializirana produkcijska ekipa imamo potrebna znanja in sposobnost snemanja, produciranja in editiranja različnih stilov videa. S tem zagotovimo vašemu podjetju film izjemne kvalitete.

Zavedamo se, da ste zaposleni. Zato bodo naši snemalni dnevi zelo natančno načrtovani, s čimer boste doživeli minimalno motenj v vaših vsakodnevnih aktivnostih. Zagotavljamo vam, da bodo snemalni dnevi prijetna izkušnja!

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati poslovne rezultate s pomočjo videa? Obiščite našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

KONTAKTIRAJTE NAS
Predstavitveni video predstavi vas in vaše podjetje na zanimiv in informativen način.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Kaj je predstavitveni video?

PREDSTAVITVENI VIDEO

Ta video predstavi vas ali vaše podjetje na zanimiv in poučen način. Odličen je za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti.

POGLEJTE VEČ

REKLAMNI VIDEO

Kaj je video reklama?

REKLAMNI VIDEO

Video reklama predstavi izdelek ali storitev direktno k vašemu končnemu kupcu. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces zanimiv za kupca.

POGLEJTE VEČ
Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami.

BRANDING VIDEO

Kaj je branding video?

BRANDING VIDEO

Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami. Ti video imajo cilj prikazati določene zanimivosti vašega podjetja ali izdelkov in vsakdanjika pri delu.

POGLEJTE VEČ
Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

CROWDFUNDING VIDEO

Kaj je crowdfunding video?

CROWDFUNDING VIDEO

Imate odličen izdelek in želite pridobiti financiranje zanj? Crowdfunding video je narejen specifično za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobivanja zaupanja investitorjev.

POGLEJTE VEČ
Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

ZAPOSLITVENI VIDEO

Kaj je zaposlitveni video?

ZAPOSLITVENI VIDEO

Ste naleteli na težave pri pridobivanju novega kadra? Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

POGLEJTE VEČ
Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Kaj je izobraževalni video?

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Želite prenesti znanje na vaše naročnike ali zaposlene? Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

POGLEJTE VEČ
Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

TIME LAPSE VIDEO GRADNJE

Kaj je time lapse video gradnje?

TIME LAPSE VIDEO GRADNJE

Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

POGLEJTE VEČ
Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

SNEMANJE IZ ZRAKA

Kaj je snemanje iz zraka?

SNEMANJE IZ ZRAKA

Snemanje iz zraka z dron brezpilotnikom je bilo do sedaj možno samo s helikopterji. Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

POGLEJTE VEČ