SODELOVALI SMO V KRANJSKIH ŽUPANSKIH VOLITVAH!

Tokrat smo tudi mi sodelovali na lokalnih volitvah, bolj natančno v mestni občini Kranj, kjer smo sodelovali z županskim kandidatom iz liste Zoran Za Kranj in to je mag. Zoran Stevanović. Nekaterim je znan po njegovih videih, kjer je v mestnem svetu opozarjal na nepravilnosti in korupcijo, drugim pa po videih, kjer komentira dejansko stanje v državi ter kaj se v njej dogaja.

Na lokalnih volitvah se je odločil kandidirati kot neodvisni kandidat z neodvisno listo sestavljeno iz Kranjčanov, kateri so želeli spremeniti Kranj iz sivega mesta brez vizije v boljše mesto za vse. S programom, ki je dal poudarek na socialni čut, participatorni proračun ter oživitev mestnega jedra z investicijo v turizem in privabljanjem elitnih trgovin, kar je uveljavljena praksa bolj razvitih mest. Več o programu si boste lahko tudi ogledali v enem od spodnjih videov.

Zoran Stevanović kampanja

Z Zoranom smo pred kampanjo postavili dva cilja:

  • Zmaga na županskih volitvah
  • Pridobiti vsaj 6 svetniških mest

Preden razkrijemo, kako nam je šlo, si poglejte videe, katere smo naredili tekom kampanje in si sledijo od prvega do zadnjega:

Na lokalnih volitvah za občinske svetnike je lista Za Kranj dosegla izjemen rezultat, še posebej če upoštevamo dejstvo, da je sodelovala kot neodvisna lista brez podpore uveljavljenih političnih strank.

Na županskih volitvah, je Zoran Stevanović v prvem krogu dosegel odličen rezultat:

V drugem krogu krogu so volilci namenili več glasov protikandidatu SD-ja, ki je postal novi župan: Matjaž Rakovec

Zaključna misel: kampanja je bila izjemno zanimivo sodelovanje v političnem procesu, za katerega ne dvomimo, da smo pustili svoj pečat in prepričali koga od volivcev, da so namenili svoj glas listi Za Kranj ter tudi županskemu kandidatu Zoranu Stevanoviću. Obenem bi tudi radi čestitali novemu županu mestne občine Kranj, Matjažu Rakovcu in mu zaželeli, da bi Kranj popeljal v lepši jutri.

Je pa to še ena potrditev, da ima video vse večjo moč, saj je vse bolj prisoten na socialnih omrežjih. Kot zanimivost, vse videe si je do danes (6.12.2018) ogledalo 147.948 ljudi, kar je svojevrsten dosežek za politična sporočila. Video ima izjemno moč in v prihodnosti se bo le-ta še povečala.

Radi bi se tudi zahvalili Zoranu Stevanoviću in njegovi listi za izkazano zaupanje, saj je bilo sodelovanje zelo prijetno, sproščeno in zabavno.

Imate video projekt, pa ne veste kako se ga lotiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo.

Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našimi splošnimi pogoji.