Spletno oglaševanje

Za spletno oglaševanje radi uporabljamo preprosto analogijo: ali kupujete avtomobil v živilski trgovini? Odgovor je seveda ne, ker veste, da se avtomobil kupi v avtomobilski hiši. Tako deluje tudi spletno oglaševanje, samo da se tukaj reklamni oglasi pojavijo kupcu, ki išče točno to, kar vi prodajate. Če nekdo na spletu išče sadike japonske češnje, lahko naredimo oglas, ki se bo prikazal samo ciljnemu kupcu in tako najbolje uporabimo denar namenjen za digitalni marketing, s čimer vam zagotovimo zelo visok ROI.

 

Spletno oglaševanje
Spletno oglaševanje

Kje oglašujemo

Kje oglašujemo

Paketi

Zakaj je spletno oglaševanje nekaj, kar resnično potrebujete?

Dejstvo je, da živimo v svetu, ki je odvisen od tehnologije. Kadar potrebujemo odgovor na vprašanje, se zatečemo na pomoč k internetu, ne glede na vprašanja ali potrebe.

Eden glavnih razlogov, zakaj digitalni marketing prevzema tradicionalne tržne poti, je, ker je internet podjetjem omogočil, da v realnem času komunicirajo s ciljno publiko. Stranke so se navadile, da komunicirajo z blagovno znamko ali podjetjem in zahtevajo enakovreden pogovor. Podjetja ugotavljajo, da tega včasih ni bilo.

Drug enako pomemben razlog digitalnega marketinga je cenovna dostopnost. Digitalno trženje je neskončno bolj finančno dostopno v primerjavi s tradicionalnimi marketinškimi kanali, kot je televizija ali časopis, s tem da lahko vaše sporočilo pokažete izključno ciljni publiki. Kako?

Kampanja po e-pošti lahko vaše sporočilo pošlje širšemu občinstvu za desetino cene TV-reklame.

Targetirane objave na socialnih omrežjih dosežejo tudi najbolj skrite stranke, ki iščejo izdelek po spletu. Prodajate nekomu, ki že tako ali tako išče izdelek, katerega imate vi.

Tudi če vaše podjetje dobro posluje, boste morda zgrešili nešteto število strank, partnerjev, zvestih kupcev in evrov, če ne uporabljate nekaterih preprostih digitalnih tehnik trženja. In ja, dejansko je digitalno trženje precej učinkovito, ker se odziv meri v realnem času in se lahko takoj popravi smer tržnih kampanj.

Nekatere panoge so digitalno trženje dobro izkoristile, druge pa se počasi začenjajo.

Kmetijska industrija, nepremičninska industrija in gradbena podjetja so takšni primeri. Kmetje in prodajalci ne izkoriščajo nekaterih preprostih marketinških korakov, ki bi jih v tem pogledu lahko postavili daleč pred konkurenco. Zato smo mi tukaj, da preprečimo beg vaših potencialnih strank k konkurenci, ker roko na srce, nihče ne mara konkurence. Preko spodnjega obrazca nas kontaktirajte in kmalu bomo delali odlične rezultate.

Kako vam lahko pomagamo?

Vedno sledimo najnovejšim trendom v marketingu, z izkušnjami lahko predvidevamo obnašanje na trgu in se z njim prilagajamo. Spartaq smo tukaj zato, da prinesemo rezultate in vam pomagamo doseči naslednjo stopnjo v rasti podjetja.

Želite sodelovati z nami? Kontaktirajte nas preko obrazca in v kratkem vas pokličemo.

Kontakt Spartaq digitalni marketing