Video time lapse gradnje dokumentira dolgoročno gradnjo objektov (nepremičnine, stavbe, hale, itd.) z fotografiranjem zgradbe na določen časovni interval, kar nato združimo v video. Tako zajamemo mesece ali leta gradnje v par minutni video, ki predstavi vaš dosežek.

Naša storitev je podprta  s kakovostno video produkcijo, ki prikazuje rezultate med in po zaključku gradnje.

Naši strokovnjaki bodo naredili time lapse video po vaših specifikacijah in željah. Vzamemo si čas, da razumemo vaše cilje in naredimo time lapse video, ki bo vašo gradnjo odlično predstavil.

Dolgoročna gradnja z time lapse fotografijo in video produkcijo, vam bo zagotovila dragoceno vizualno vsebino, ki je idealna za:

 • Trženje na vaši spletni strani in prek vaših socialnih medijskih kanalov
 • Vključite svoje stranke in zainteresirane strani kot še nikoli prej
 • Predstavitev podjetja
 • Usposabljanje in izobraževanje
 • Spremljanje projektov v realnem času
KONTAKTIRAJTE NAS

Naše kamere lahko namestite v zaprtih prostorih ali na prostem in lahko delujejo na električnem napajanju ali sončni energiji. Slike visoke ločljivosti se prenašajo v realnem času, tako da lahko spremljate napredek projekta kadar želite. Preprosto se prijavite in si ogledate / prenesete najnovejše slike na zahtevo.

Uporaba time lapse za dolgoročne gradnje je odlična odločitev za stanovanjske in poslovne objekte, razvoj zemljišč in nepremičnin.

Poskrbimo za vse podrobnosti, kar vam omogoča, da se osredotočite na prihodnost.

Z timelapse videom boste lahko prikazali napredek gradnje vašim poslovnim partnerjem.
Time lapse sistem omogoča 24-urno spremljanje .gradnje v realnem času.
Končni video bo z time lapse tehniko prikazal vaše dosežke.

Od najmanj dveh ur do popolnega dokumentiranja projekta v mesecih ali celo letih, poskrbimo za dokumentiranje vašega projekta in uresničili bomo vašo vizijo, s pripovedovanjem vaše zgodbe na vizualno zanimiv način. Lahko uporabljamo cestne svetilke, žerjave, sosednje zgradbe, palice za kamere ali ostale možnosti za montiranje time lapse sistema in s tem dobimo popoln pregled in perspektivo vaše gradnje

KONTAKTIRAJTE NAS

PREDNOSTI TIME LAPSE FOTOGRAFIJE ZA GRADBENIŠTVO

 • Dostop do videa v realnem času 24 / 7
 • Dostop od varovane galerije preko splete
 • Visoka ločljivost in kvaliteta time lapse videa (6k, 8k)
 • 6k ali 8k fotografije gradnje, katere lahko uporabite po želji
 • Hitra inštalacija time lapse sistema z minimalnim vzdrževanjem
 • Vodoodporni time lapse sistem
 • Zanesljiv sistem pošilja fotografije preko 4G povezave na naš strežnik in naredi varnostno kopijo tako v oblačni storitvi, kot v lokalnem SSD disku
 • Sistem se priključi na električno napeljavo, ali pa se montirajo sončne celice
 • Zaključni video po želji naredimo z glasbo, intervjuji in logotipom podjetja
KONTAKTIRAJTE NAS

Spremljajte gradnjo kjerkoli in kadarkoli

 • Spletna galerija s fotografijami vaše gradnje, vam je dosegljiva na katerikoli napravi, kjerkoli na svetu.
 • Preprosto lahko pregledujete in iščite fotografije s katerekoli točke projekta.
 • Delite povezave do določenih slik ali prenesite fotografije za uporabo v poročilih in predstavitvah.
 • Fotografije lahko iščete po datumu in času, visoka ločljivost omogoča tudi povečavo slik

Timelapse video gradnje je pomemben za vaše podjetje

Ne glede na to, ali ste gradbeno podjetje, ali pa gradite nove poslovne prostore, stanovanjske objekte in ostalo gradnjo, timelapse video je za vas izjemnega pomena. Timelapse video gradnje lahko uporabite za predstavitev vašega podjetja, pridobivanje novih poslovnih priložnosti, izobraževanje in opozarjanje na novo zgrajeno poslopje. Za tak projekt je izjemno pomembno, da je narejen strokovno in profesionalno, saj vam lahko slabo izveden timelapse video naredi več škode kot koristi. V kolikor bi se radi pokazali kot moderno podjetje, ki se razvija in gradi nove prostore, je timelapse gradnje izjemna priložnost, da pokažete poslovnim partnerjem, investitorjem in tudi kupcem, da ste pravilna izbira za njih. Vse to še bolj poudari dejstvo, da bo video zavzemal več kot 80% internetnega prometa.  Za primerjavo, 1.7 milijarde uporabnikov na Facebooku dnevno ogledajo 100 milijon ur videov. Video je nekaj, kar mora imeti vsako podjetje.

Razlika med kvalitetno obdelanim timelapse videom lahko vidite spodaj, kjer smo naredili primerjavo med neurejenim .jpg timelapsom in med tiff (obdelan raw) timelapse videom. Jpg timelapse ponazarja neznanje ali nepravilno opremo za timelapse, medtem ko desni, torej obdelani, prikaže kako mora biti timelapse urejen in narejen.

GRADNJA JE EDINSTVEN DOGODEK

In ravno zato mora biti time lapse skrbno narejen. Premišljeno je potrebno izbrati lokacijo, nastavitve foto aparata, interval fotografij, izbira programov za urejanje. Ker nudimo visoko ločljivost time lapse videov (6k in 8k), nam to omogoča veliko mero dinamičnosti v post produkciji. Pri Spartaq Designs smo ponosni na našo strokovnosti n sposobnost izdelovanja odičnih time lapse video gradnje in si boste z nami zagotovili odlično narejen video, s katerim boste pokazali prestiž in moč vaše znamke.

KONTAKTIRAJTE NAS

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati poslovne rezultate s pomočjo videa? Pojdite na našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času!

KONTAKTIRAJTE NAS
Snemanje predstavitvenih videov

PREDSTAVITVENI VIDEO

Snemanje reklam

REKLAMNI VIDEO

Branding video

BRANDING VIDEO

Crowdfunding video

CROWDFUNDING VIDEO

Zaposlitveni video

ZAPOSLITVENI VIDEO

Izobraževalni video

IZOBRAŽEVALNI VIDEO

Time lapse gradnje

TIME LAPSE GRADNJE

Snemanje iz zraka

SNEMANJE IZ ZRAKA