Naša agencija za upravljanje s socialnimi omrežji vam pomaga prihraniti čas in denar, zato da se lahko vi osredotočite na vaše podjetje!

Objave na socialnih medijih so ena od ključnih stvari, v katere lahko investirate. Objavljanje nezanimivih in neoriginalnih stvari, otežuje in onemogoča doseganje rezultatov, ki bi povečali doseg in ugled vaše znamke. Za vas prepoznamo, katere objave bodo ponudile najboljše rezultate na socialnih omrežjih, z uporabo namenske grafike, profesionalne fotografije, video posnetkov in besedila, pa lahko prikažemo vašo znamko kot premium podjetje, katero želi dobrih odnosov s svojimi kupci. S tem bodo vaši kupci postali tudi oboževalci, kateri bodo z veseljem kupovali vaše izdelke.

Naš cilj je zgraditi vašo socialno skupnost, saj bomo predstavljali vaše podjetje na pozitiven način, promovirali vašo znamko, iskali obstoječe in potencialne stranke ter aktivno merili odzive in doseg objav. Vaša socialna omrežja bomo oglaševali ter vam na pregleden, grafičen način vsak mesec poročali o napredku in uspešnosti.

Zakaj potrebujete agencijo za upravljanje socialnih medijev?

Ne glede na to, s čim se ukvarjate, vaše stranke uporabljajo socialne medije vsak dan. Vprašanje je samo, ali vas poznajo in ali obiskujejo vaše profile. Pomembno je, da jih vključite in povežete z vašimi profili tako, da se vedno pojavljate med njihovimi brskanjem po družbenih omrežjih.

Obstajajo ljudje, ki iščejo vaše podjetje.

Če vaše podjetje ponuja izdelek ali storitev, obstajajo tudi ljudje, ki iščejo ta izdelek ali storitev. Naši upravljavci socialnih medijev, bodo vašemu podjetju pomagali, da potencialni kupci izvejo za vas, sodelujejo pri pogovorih na objavah in verjamejo v vas. Na tak način ustvarimo nove poslovne možnosti z taktično gradnjo branding vaše znamke.

Ljudje govorijo o vašem podjetju na družabnih medijih.

Spremljati morate, kaj vaše stranke govorijo o vašem podjetju na družabnih omrežjih in se odzivati ​​na tako pozitivne kot negativne objave. Vsakič ko zanemarjate kritiko ali pohvalo vaših kupcev, povzročate sebi nepopravljivo škodo. Naše storitve upravljanja socialnih medijev se osredotočajo na poudarjanje pozitivnih vidikov tega, kar lahko vaše podjetje ponudi in se iskreno odzove na negativne pripombe. Komunikacija je ključ do zvestih in zadovoljnih sledilcev.

Podjetja si zaslužijo strokovno upravljanje socialnih medijev.

Večina lastnikov podjetij ali direktorjev, nima časa za upravljanje družbenih omrežij podjetja. Zato so tukaj naši skrbniki socialnih omrežij, ki vas lahko rešijo bremena z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem na tem področju. Raziščemo in naučimo se vaše stroke, zato da vam lahko pomagamo doseči boljše poslovne rezultate in obenem gradimo branding vašega podjetja.

Facebook
Instagram
Snapchat
Youtube
Twitter

BRONASTI PAKET

1-2 Socialna Profila

najmanj 1 letna pogodba

Paket je odličen za začetna podjetja, ali podjetja z majhnim oglaševalskim proračunom. S tem paketom boste svojem podjetju pomagali najti pravo publiko ter povečala prepoznavnost znamke.

 • Vsakodnevna aktivnost na vaših profilih.
 • Vodimo eno Facebook ali Instagram oglaševalsko kampanjo na mesec.
 • Ciljali bomo demografsko skupino, ki jo zanimajo vaši izdelki ali storitve.
 • Pridobili boste nove sledilce, glede na proračun kampanje

Mesečno poročilo & analiza

 • Sledljivi rezultati

SREBRNI PAKET

2 Socialna Profila

najmanj 1 letna pogodba

S Srebrnim paketom boste zgradili odnos s strankami in povečali doseg svoje znamke. Z večjim dosegom, boste imeli tudi več komunikacije z obstoječimi in potencialnimi strankami.

 • Vsakodnevna aktivnost na vaših profilih.
 • Vodimo dve Facebook ali Instagram oglaševalske kampanje na mesec.
 • Ciljali bomo demografsko skupino, ki jo zanimajo vaši izdelki ali storitve.
 • Pridobili boste večje število novih sledilcev, glede na proračun kampanje

SEO & Spletna optimizacija

 • Poskrbeli bomo, da bodo vaši socialni profili imeli konstanten obisk ter tudi doseg.

Mesečno poročilo & analiza

 • Sledljivi rezultati

ZLATI PAKET

Več kot 3 Socialni Profili

najmanj 1 letna pogodba

Zlati Paket bo ustvaril aktivno in dinamično skupnost na vaših socialnih omrežjih. Ta paket omogoča najboljšo ponudbo za vaše podjetje ali znamko, saj je optimiziran samo za vaša socialna omrežja.

 • Vsakodnevna aktivnost na vaših profilih.
 • Vodimo štiri Facebook ali Instagram oglaševalske kampanje na mesec.
 • Ciljali bomo demografsko skupino, ki jo zanimajo vaši izdelki ali storitve.
 • Pridobili boste zelo veliko število novih sledilcev, glede na proračun kampanje
 • Izdelava atraktivne grafične podobe za vaša socialna omrežja

SEO & Spletna optimizacija

 • Poskrbeli bomo, da bodo vaši socialni profili imeli konstanten obisk ter tudi doseg..

Mesečno poročilo & analiza

 • Sledljivi rezultati

Imate socialna omrežja ampak ne dovolj časa, da bi jih v celoti izkoristili za rast vašega podjetja? Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in verjamemo, da bomo našli popolno rešitev za branding preko upravljanja vaših družbenih omrežij in obenem dosegli zastavljene cilje, katere določimo skupaj. Socialna omrežja so izjemna platforma za širitev vaše znamke in pametno je, da jih izkoristite v celoti in pridobite zagrete sledilce, kateri bodo z veseljem kupili od vas ali spremljali vaše dogajanje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt socialna omrežja
Tukaj lahko vključite vsa socialna omrežja, katera želite imeti vodene.
Kakšni so vaši cilji za socialna omrežja? Kaj želite doseči z uporabo socialnih omrežij? Več informacij kot nam zaupate, lažje vam pomagamo!
Z uporabo obrazca, se strinjate s hrambo in rokovanjem vaših podatkov na tej spletni strani. Pogoje spletne strani si lahko preberete na: Splošni pogoji spletne strani.