Narejeno po meri za podjetja

Snemamo videe

SPARTAQ VIDEO PRODUKCIJA

Želite izboljšati svoje poslovne rezultate z videom? Ponujamo široko paleto video storitev, ki ustrezajo potrebam različnih podjetij. Kar nas loči od ostalih video produkcij je, da nas skrbi za naše stranke in se zelo potrudimo, da jih spoznamo in ustvarimo edinstven video, ki resnično zajame njihovo bistvo. Priznajmo si, vsak lahko posname video. Toda izdelava videa, ki izstopa in se poveže z vašimi kupci, ne da bi bi izpadel kot tečen prodajnik, je umetnost, za katero smo se zelo trudili, da bi jo obvladali.

Če vam je všeč kar vidite, obiščite našo kontaktno stran, izpolnite obrazec in v kratkem vas kontaktiramo!

Predstavitveni video

Ta vrsta videa na zanimiv in poučen način predstavi vaše podjetje. Video “Content Shockwave” je odličen način za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti ali za posredovanje sporočila.

Izobraževalni video standardizira znanje katerega prenašate na gledalca in tako zagotovite pravilno izobraževanje.

Izobraževalni video

Standardizirajte znanje, ki ga prenašate na gledalca in zagotovite ustrezno delovno izobraževanje. To je najboljši način, da poučite svoje stranke ali zaposlene in povečate angažiranost.

Z zaposlitvenim videom si lahko olajšate ta proces in pridobite specifičen kader, katerega želite privabiti.

Zaposlitveni video

Imate težave pri iskanju najboljših ljudi za delovno mesto v vašem podjetju? Video oglas za zaposlovanje prikaže vašo delovno kulturo, hkrati pa prenese vrednote in prepričanja podjetja.

Crowdfunding video

Imate odličen izdelek in želite zanj pridobiti sredstva? Video o crowdfunding financiranju je narejen posebej za prikaz prednosti vašega izdelka in pridobitev zaupanja vlagateljev.

Reklamni video

Video oglas predstavlja izdelek ali storitev neposredno vaši končni stranki. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces lažji in učinkovitejši.

Snemamo lahko kjerkoli in kadarkoli in tako naredimo zares izjemne video posnetke iz zraka.

Dron video

Snemanje iz zraka doda videu edinstven občutek, saj pokaže pogled, ki ga običajno ne vidimo. Če želite, da bi vaš video izgledal filmsko, so posnetki z dronom prava pot.

Branding video

Video za branding se na družbenih omrežjih uporablja za krepitev vaše blagovne znamke z zanimivimi video vsebinami. Ti videi so namenjeni povezovanju s potencialnimi strankami skozi kul videe.

Time lapse video gradnje zajame daljše časovno obdobje gradnje objekta, od začetka do konca. Ti videi so odlično marketinško orodje, katerega lahko podjetja pokažejo poslovnim partnerjem ali strankam.

Gradnje time lapse

Zajema daljše obdobje gradnje od začetka do konca. Ta vrsta videa je odličen način, da poslovnim partnerjem ali strankam pokažete uspeh, rast in razvoj podjetja skozi celotno zgodovino.

Video vsebine lahko znatno pripomorejo k dobrim poslovnim rezultatom podjetij

Grafike, fotografije in besedila zagotavljajo dodano vrednost obiskovalcem vaših digitalnih kanalov, kot je spletna stran ali socialna omrežja. Ne morejo pa posredovati vaše energije, navdušenja in veselja do tega kar delate. Tukaj blesti video, ki ima potencial in priložnost zares pokazati vaš zanos in energijo, da vas gledalec začuti.

Spartaq video produkcija smo specializirani za reševanje težav, s katerimi se podjetja srečujejo: to je lahko pomanjkanje časa, ponavljanje enih in istih odgovorov, nepoznavanje vaših procesov, itd. Tukaj smo, da optimiziramo vaše procese skozi orodje, kateremu rečemo video.

Ker ima video vedno večji vpliv pri kupcih ob nakupnem procesu, se zavedamo, da bodo podjetja potrebovala podporo kvalitetne video produkcije, ki jim lahko pomaga doseči želene cilje in usmeritve. Video je odličen način za pridobivanje pozornosti ciljne skupine. Video lahko idealno promovira blagovno znamko, ozavešča, pritegne obiskovalce in jih skozi zaupanja spremeni v stranke.

Naše poslanstvo je pomagati ambicioznim podjetjem, jasno predstaviti svoje sporočilo skozi video produkcijo.

ZATO JE VAŠ USPEH ZA NAS POMEMBEN.