VIDEO PRODUKCIJA

Video produkcija Spartaq se ukvarjamo s raznolikimi video projekti, kateri pomagajo podjetjem dosegati rezultate in načrte. Velik poudarek dajemo na medsebojnem sodelovanju in razumevanju vaših potencialnih težav, zato ker smo tu zato, da jih rešujemo.

Vsak nakup je čustven, medtem ko ga opravičujemo logično.

Zato naši videi temeljijo na tem, da naredimo čustveno povezanost kupca z vašim izdelkom oziroma storitvijo. S takim pristopom zagotovimo kar najboljše rezultate, kar pa je tudi najbolj pomembno za vsako podjetje.

Video produkcija katero nudimo je opisana spodaj, je pa vsak projekt edinstven in se prilagodimo z znanjem, idejami in načinom dela.

Predstavitveni video predstavi vas in vaše podjetje na zanimiv in informativen način.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Kaj je predstavitveni video?

PREDSTAVITVENI VIDEO

Ta video predstavi vas ali vaše podjetje na zanimiv in poučen način. Odličen je za pridobivanje pozornosti in prepoznavnosti.

POGLEJTE VEČ

REKLAMNI VIDEO

Kaj je video reklama?

REKLAMNI VIDEO

Video reklama predstavi izdelek ali storitev direktno k vašemu končnemu kupcu. Ta marketinški video hitro pritegne pozornost in naredi prodajni proces zanimiv za kupca.

POGLEJTE VEČ
Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami.

BRANDING VIDEO

Kaj je branding video?

BRANDING VIDEO

Branding video se uporablja na socialnih omrežjih in utrjuje vašo znamko z zanimivimi video vsebinami. Ti video imajo cilj prikazati določene zanimivosti vašega podjetja ali izdelkov in vsakdanjika pri delu.