Zaposlitveni video je popoln način za prikaz vizije podjetja, saj gradi znamko in privabi večje število kandidatov za razpisano delovno mesto v vašem podjetju.

POMEMBNOST VIDEO PRODUKCIJE PRI ISKANJU NOVIH SODELAVCEV

Nobena skrivnost ni, da uspešno podjetje zgradite z zaposlovanjem pravih ljudi. Sestavljanje vrhunske ekipe je tisto, kar naredi podjetje uspešno in je ključnega pomena za rast in učinkovitost. Vendar pa na današnjem zelo konkurenčnem trgu, privabljanje vrhunskih kadrov zahteva inovativen pristop, kot je video za zaposlovanje. Obstaja velika verjetnost, da vaše podjetje ceni svoje zaposlene in da nudi več kot le standardno plačo in ugodnosti. Eden od načinov kako pritegniti vrhunske kadre, je negovanje kulture znotraj podjetja, katero vaši zaposleni cenijo in se to pokaže v obliki priporočil za nove sodelavce.

Medtem ko ta pristop lahko deluje, je pomembno, da prepoznate edinstvenost vašega podjetja in se osredotočite na iskanje pravih ljudi, ki bodo ustrezali vašemu podjetju. Da bi pritegnili najboljše kandidate in učinkoviteje komunicirali z njimi, mora imeti podjetje kakovosten video, ki bo gledalcu povedal kdo ste in za kaj se zavzemate. Video privablja širši krog iskalcev zaposlitve, zlasti tistih v mlajših generacijah. Ljudje danes dajejo prednost videu nad besedilom, ko iščejo informacije o podjetjih. Pomaga jim razumeti občutek in pristnost vašega podjetja v zelo kratkem času. Multimedija je tukaj ključ do uspeha.

Izdelava videa za prikaz edinstvenosti podjetja je najučinkovitejši način ustvarjanja zanimanja za vaše podjetje. Zaposlovanje še nikoli ni bilo lažje in z kakovostno video vsebino lahko naredite korak pred ostalimi podjetji. Preprosto določite ciljno občinstvo in vrsto kadrov, katero želite najeti in mi bomo naredili ostalo. Zelo pomembno je, da se visoki standardi vaše blagovne znamke odražajo tudi v kakovosti vaših video vsebin. Iz tega razloga, mora biti tudi zaposlitveni video vrhunski.

Obstaja veliko različnih načinov za ustvarjanje uspešnega videa, vendar pa osnovni koncept temelji na vaši ciljni publiki in kaj jim lahko vaše podjetje ponudi.